Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem ez így nem megy. Hogy kéne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ez így nem megy. Hogy kéne?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akivel már vagy fél éve-éve szimpatizálunk egymással, történtek közben olyan véletlenszerű dolgok is, amik áhhh közelebb húztak minket egymáshoz, nem beszélgettünk még soha, csak ilyen udvarias formulákat. Noss az egyik ilyen eset után elkezdett köszönni, ez ment így kb. 1 hétig, aztán egy rosszkor mondott szia után, amit pont nem neki mondtam akkor, hanem telóba, és gondolom rosszul esett neki, mert tök csalódott feje volt, és azóta nem köszön..., most próbálok erőt gyűjteni, h ráköszönjek, és akkor hátha onnan folytatódik, ahol abbamaradt, de ha arra kerül a sor, én mindig leblokkolok, ő meg csak néz rám, a szemembe, és teljesen kész vok. nekem nem megy :( mit kéne tennem? Szerintetek? Segítsetek :(
2009. máj. 29. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Köszönj neki és közben mosolyogj :)

nem hiszem hogy ez ne menne neked. Jön veled szembe a folyosón, ellenkező irányba mentek, köszönj rá mosolyogva majd miután elhagytátok egymást utána ráérsz pirulni meg kiborulni. Egyszer megteszed már megtudod tenni többször is :)

2009. máj. 29. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,ha köszönni nem mersz legalább MOSOLYOGJ!!!!
2009. máj. 29. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Legyen az előtted, hogy neki is biztos jólesik, ha köszönsz neki :) Mellesleg meg egy köszönés nem olyan nagy dolog, azon kívül, hogy mindenképp pozitív és tudat alatt ha köszönsz valakinek és közben mosolyogsz, akkor szimpátiát alakítasz ki a másikban egy alapszinten, mind1 mik a szándékaid szóval hajrá :)
2009. máj. 29. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
nem félsz, h rájön akiről szó van, és nem fog nek ntetszeni, h kibeszéled?:S
2009. máj. 29. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
ebben mi a kibeszélés?
2009. máj. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!