Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijedne ha hirtelen megcsókolnám?
Figyelt kérdés
tetszik egy srác .két éve jártunk is, de most van egy barátnője akit ki nem állhatok.enek ellenére gyakran talákozgatunk a sráccal "barátilag"... de nagyon vonzódunk egymáshoz, hisz folyton hozzámér és ez nekem nagyon jóó...és én is mindig megérintem..ha pedig beletúr a hajamba a legtöbbször visssza kell fognom magam hogy fel ne nyögjek és le ne teperjem ott helyben :P annyira kívánom, hogy szenvedélyesen megcsókoljam.Szeintetek ellökne, ha megtenném? többet nem akarok tőle csak egy szenvedélyes csókot és más semmmit..2009. máj. 29. 16:14
1/8 anonim válasza:
Tuti nem lökne el magától!!! Tedd meg! :D
2/8 anonim válasza:
Hát ha ilyeneket csinál, tuti h nem lökne el. De azért ne legyen olyan hirtelen, h a fogak helyükön maradjanak ! :):)
3/8 anonim válasza:
16:16-os ez naagyon jó:)))Még most is kacarászok rajta!Én is azt mondom,hogy tedd mag de csak akkor ha ketten vagytok.Amúgy mi van a barátnőjével?Nem szereti?
4/8 anonim válasza:
hát ha a csóktól..szenvedéytől.. a fogatok a helyén is marad, ha megtudja a bnője az esetet akkor már nem biztos! Főként ha hagyja.Lehet csak elvan veled,meg játszadozik de mást nem akar.
5/8 anonim válasza:
a csaj helyébe kizsigerelnélek az biztos,főként hogy tudod is h együtt vannak.
6/8 anonim válasza:
Az én barátom is mindennap találkozik legjobb barátaival, barátnőivel. Annyi a kül hogy én nem utálom őket:) De nekem nagyon rosszul esne, ha valamelyik lány ezt művelné velem. Amúgy tényleg közeledés amit a srác csinál,mert hát ha annyira szeretné a barátnőjét tuti nem téged "tapogatna".
Kérdésre: Ha így egymás karjaiba kavarodtok csinálj ilyen "első csók" szerűséget,hogy mélyen a szemébe nézel és jó közel viszed az ajkad az övéhez, nem fog tudni ellenállni szerintem:)
Szóval, ha nagyon utálod a csajt, így nyugodtan kitolhatnál vele :D Egyébként bíztatni tudlak csak, tedd meg nyugodtan. De vigyázz, később nehogy ugyanezt elkövessék ellened.
8/8 anonim válasza:
Drukkolok, tedd meg! Nem fog ellökni magától, ebben biztos lehetsz! Azért majd írd, meg, hogy mi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!