Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak nem lehetnek érzései, az meggátolja a nőket abban, hogy szeressék őt?
Egy ismerősöm ismerőséről megállapításra került a tény, hogy pszichopata. Szerintem ez durva szó rá, mert rossz dolgokat sejtet, pedig az illető képes volt beilleszkedni a társadalomba, nincs antiszociális hajlama, stb... De mégis ez az orvosi vélemény, hogy ő pszichopata. (Ne legyünk a tévhitek áldozatai; aki nem érti ezt meg, az olvasson utána!)
Az illető azt állítja, hogy nem tud szerelmesnek lenni, de az emberek kapcsán képes olyat érezni, hogy "jó vele lenni, nem szeretném elveszíteni".
Nos, nők? Ha kort is írnátok a válasz mellé, az nagyszerű lenne.
te hogy definiálnád a szeretetet? mert én így:
"jó vele lenni, nem szeretném elveszíteni".
kb minden normális embernél ezt jelenti + még szerelem esetén az hogy kívánod a másikat. ettől így nem lesz szocio.
amúgy ha mégis az, akkor a válasz: nem gátolna meg. de ha azt mondaná nem szeret az rosszul esne, és nem bizt h hosszú távra terveznék vele.
bár még mindig tartom hogy a szerelem voltaképpen a ragaszkodásról szól. meg arról hogy áldozatokat hozol a másikért.kb.
A szerelem egy erzes is. Amikor meglatod azt, akit szeretsz, es gyorsabban ver a szived, jonnek a pillangok, elont a forrosag..stb.
Ilyet szociopata nem erezhet. Olvass utana, en eleg tajekozott vagyok ebben a temaban. A szociopata NEM TUD szeretni. Ragaszkodni sem. Viszont altalaban nagyon megnyero a stilusuk, iszonyu jol tudnak manipulalni es elhitetni az emberekkel, hogy ok tok normalisak, es ereznek. Nem. Nem ereznek. Olyat sem, hogy jo vele lenni, es nem akarja elveszteni. Ha ilyet erez, akkor nem szociopata, hanem valami enyhebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!