Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ez így működik nálatok? Azért nem mondtok néha igazat, mert ismeritek a párotok reakcióját, hogy valószínüleg ellenezné és kiakadna?
De ha mindent rátokhagy a pasi akkor az nem lesz papucs?
Pl. hogy találkozni fogtok egy olyan pasival, aki tudja hogy neked bejön, de mivel vele jársz barátságtól több szüba se kerülhet. De ha megtudná féltékenykedne, cirkuszt csinálna, hogy akkor őt nem is szereted, stb. Ezért inkább nem mondjátok el vagy mást mondtok helyette?
De ha mondjuk soha nem lenne féltékeny a pasi, szabadon csinálhatnál bármit, nem tiltana meg semmit, akkor meg nem az lenne a probléma? A túl nagy szabadság?
Mondom. Nem tudod mien egy normális, jó párkapcsolat
Megbeszéljuk és
1 megérti h mi van és elmegyek
2 eljon o is velem
3 tobb havert is elhívunk és bulit csapunk
4 megértem a gondját és én nem megyek el.
Vagy h neked csak két variáció van? Hát tudlak sajnálni. Szar lehet. Mi érdekes mód mindent meg tudunk beszélni. 2 éve vagyunk egyutt és egyéltelén nem érzem úgy h elveszítettem volna a szabadságom. Csak akarni kell megoldani a problémákat
Ha igazan barátom az illeto akkor nem zavarja ha a párom is ott van. Máskulonben nincs olyan ember akivel mindenképp csak kettesben akarnék találkozni. Nincs titkom a párom elott. az meg h nállad nem játszik h nem mész el, már csak a te bajod. Nekem fontosabb a párommal való kapcsolat mint egy buli. Nem volt még ilyenre példa hál istennek, de ha lenne is eloszor beleképzelném magam egy fordított esetbe h mit éreznék mit tennék.
Csak azt mond meg h mit csinálnál ha a pasid azt mondaná h téged bármennyire is zavar h találkozni akar valami régi nagy szerelmével o akkor is elmegy? Tok nyugodtan ulnél otthon mi? Eszedbe se jutna h mi torténhet?? Ha meg igen akkor ne várd el a párodtol se h tok nyugodtan belemenjen.
Deh am meg hagyjuk. Ismerlek már. Úgy is tudom h te leszel az okosabb
A lényeg az h egy komoly kapcsolat már nem arról szol h mindenki azt csinál amit akar leszarva a másik érzéseit.
nekem sincs titkom a párom előtt, de a másik félnek lehet.
lehet nálam ez azért ilyen kényes kérdés, mert volt olyan szitum amikor kb választani kellett a kettő között, és nagyon kellemetlen volt. De nekem egy több éves barátság fontosabb volt mint egy szerelem
Megmondom őszintén, hogy nem igazán értem a kérdést, csak sejtem, hogy mire is vagy kíváncsi.
Egy kapcsolatban szerintem alap az őszinteség, és ha én együtt vagyok valakivel, akkor nekem Ő kell, senki más. Emellett nekem pl. a barátaim 90%-a fiú. De nem, nem hazudnék a páromnak soha,vagy elfogadja ezt a dolgot, vagy nem. De természetesen ha valaki rámnyomul, azzal nem fogok elkezdeni találkozgatni és hasonlók, hanem rövid úton közlöm vele, hogy mivel barátom van, nem vagyok hajlandó beszélgetésnél többet nyújtani neki. Ennyi.
Ha nincs őszinteség egy kapcsolatban, a bizalmat se lehet elvárni, akkor pedig miről is beszélünk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!