Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magában a 13 év korkülönbség sok szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 20:40
12/20 anonim válasza:
Apukám és anyukám között 14 év korkülönbség van. Szerintem így magában ezzel egyáltalán nincsen semmi gond. Van akinek ez ideális és van aki el sem tudná így képzelni az életét, de szerintem a kor nem számít ha Ő az igazi akkor az igazi!!
13/20 anonim válasza:
Ha nektek így jó akkor nincs semmi probléma. A húgom és a párja közt 12 év van (15-27) és nagyon boldogok. Ne foglalkozz más véleményével.
15/20 anonim válasza:
13 év korkülönbség, mit ne mondjak nem kevés. Szerintem inkább veled egy korosztálybelit találj magadnak. De ha már beleszerettél, akkor úgyis mindegy szerintem a mi válaszunk. :)
16/20 anonim válasza:
szerintem ha igazán szeretitek egymást akkor nem :)
17/20 anonim válasza:
Rosszindulat nélkül nekem azért elgondolkodtató, hogy egy 27 éves férfi mit akar vagy mit lát egy 15 éves kislányban.
18/20 anonim válasza:
Nálunk ez pont így van én (L)20 párom (F) 33.ha szeretitek és megértitek egymást akkor semmi akadálya.Aki meg ennyire ellenzi, lehet még nem volt olyan kapcsolata és nem lát bele vagy csak rossz élményei vannak.1,5 éve nagyon jól megvagyunk és ha így haladunk még rengetegszer lesz 1,5 év xD
19/20 anonim válasza:
szerintem majd akkor lesz csak sok,ha a párodnak már 60 évesen nem áll,te meg még szeretnéd,mert éled a második virágzásod.és ez lehet 60 elött is.de lessz.
20/20 anonim válasza:
szüleim között 16 év van, majdnem 17 éve imádják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!