Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan barátnőd akinek mindig zsíros volt a haja? Egyébként a fiúkat zavarja az ha egy lánynak zsíros a haja?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 17:00
11/13 anonim válasza:
Engem nem zavar olyan nagyon. Azért másfél-két hetente mosson hajat. Van, akinek kell is egy kis természetes zsír, hogy nem úgy álljon a haja, mint egy szénakazal, és szerintem inkább legyen valakinek kicsit zsírosabb, mintsem hogy vasalja a haját. Nem szeretem a vasalt hajat.
12/13 anonim válasza:
Tavaly még nem zavart volna :)
Most nagyon zavarónak találnám
13/13 anonim válasza:
nem szép a zsíros haj, semmi képpen. de ha persze mosod rendszeresen és zsírosodik és egy két napig még nem mosod újra (persze nem úgy hogy már csöpög belőle, csak látszik, kezd kicsit zsírosodni), hogy nem moss olyan gyakran hajat(ugye akkor még hamarabb zsírosodik), úgy nem gáz szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!