Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy boldog kapcsolatom lehessen? (elég hosszú, bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Kiskoromban nagyon visszahúzódó voltam,sokat bántottak piszkáltak,mindig céltábla voltam.Később a középiskolában úgyszintén bántottak,mert ott meg rosszul tanultam,meg kinéztek maguk közül és kiutáltak,mert nekem volt pénzem,meg finom kajákat vittem suliba,meg márkás cuccokba jártam,és azt gondolták h én felsőbbrendűnek érzem magam,pedig nem volt így,egyszerűen csak nekem ilyen szokásaim voltak és kész.A tanárok is folyton bántottak,nagyon rosszul esett.Mert én soha nem bántottam senkit,csak a személyiségem provokálta őket,meg maga az iskola nagyon szigorú és kemény volt,konzervatív,és csupa nagyokos járt oda,akik utáltak engem,és ők voltak többségben.Maximum 3 barátom volt összesen 18 éves koromig akikkel jóban voltam.De nagyon sokat szenvedtem,mert folyton a bántást kellett megtapasztalnom:(.Na és most,hogy már egyetemista vagyok,teljesen megváltozott az életem,kemény személyiségfejlődésen mentem keresztül,a világ egyszerűen kinyílt előttem,én is megnyíltam,és épp ellenkezője vagyok a korábbi énemnek,és azt tapasztalom,h az emberek nem bántanak,sokkal kedvesebbek velem,sokkal több barátom van,új életet kezdhettem...,és a szerelem is rám talált.Ugyanis van egy csodálatos lány.Ő az első olyan lány,akit igazán szeretek,és azért szerettem belé,mert észrevettem,h Ő kedves velem,és akármilyen hihetetlen,én ilyet még nem tapasztaltam.Tényleg oda vagyok érte,csak az a baj,h a túlzott szeretethiány miatt(a sok bántás miatt), túlságosan is,és mindent megtennék érte,de azt hiszem ez túl sok Neki,mert még nem járunk,de nagyon jól elvagyunk egymás társaságában én többet szeretnék,és lehet h Ő is,de félek,nem akarom elijeszteni a túlzott szeretetemmel,nem merem még bevallani Neki,h szeretem,hogy közeledhetnék finoman hozzá?Érzi már,hogy szeretem,de nagyon fontos Ő nekem,túlságosan ragaszkodom hozzá,mert nekem ilyenben még nem volt részem,h szeressenek(voltak már kapcsolataim,de azok felszínesek voltak,csak az anyagiak miatt kellettem nekik).Amúgy Ő ezeket a dolgokat nem tudja rólam,én mindig pozitív és vidám vagyok a társaságában,nem akarom a régi rossz dolgokkal fárasztani,élvezem h Vele lehetek,de hogy lehetne ebből kapcsolat...?(mindig mosolygok,mert boldog vagyok ebben az új helyzetben,de legbelül sírok a régi sérelmek miatt...)Félek szerelmet vallani,mert ha elijesztem,az nagyon fájna,hogy tehetném meg mégis?
2012. jan. 26. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá és mesélj magadról, kb úgy, ahogy a kérdést feltetted, megírtad

ha megértően fogadja, akkor kérdezz rá, hogy lenne-e kedve járni

szerintem már várja, hogy lépj

egy nő is eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne egy férfival, akivel éppen beszélget, biztos ő is elgondolkodott már ezen

2012. jan. 26. 21:03
 12/12 A kérdező kommentje:
nem könnyű, idősebb is nálam,sokkal jobban tanul,okosabb is,én meg megbuktam majdnem minden tárgyból itt is kell hagynom az egyetemet,de hogy tarthatnám így fenn vele a kapcsolatot
2012. jan. 27. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!