Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy legyen egy rendes hosszú távú kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Eddig mindig csak neten voltak pasijaim,egy se komoly.Mindegyik jófej volt de soha nem találkoztunk.Városba nem nagyon járok(még de nemsoká igen)tudom hogy még fiatal vagyok de nem olyanra vágyom h majd összeházasodok csak már szeretethiányom van,úgy vágyom rá hogy valaki megöleljen megcsókoljon irigykedve nézem mindig a szerelmes párokat és belül ordítok hogy nekem mértnincs ilyen komoly kapcsolatom?egy érzelmekkel teli kapcsolatot szeretnék2009. szept. 16. 18:57
1/6 anonim válasza:
Hány éves, és milyen nemű vagy? 17/F
2/6 A kérdező kommentje:
14/L most van pasim de azis netes:S
2009. szept. 16. 19:39
3/6 anonim válasza:
Nem tudom miért híresztelik a lányok, hogy van pasim, amikor 200kmrel arrébb van, meg soha nem találkoztok pff..
Kép van magadról, ha igen privátba?
4/6 A kérdező kommentje:
honnan tod h 200 km-re lakik a pasim?XDde nem felszedni akarok(perpill)meg ismerkedni hanem tanácsokat kérni h később h tegyem meg
2009. szept. 16. 20:01
5/6 anonim válasza:
Az én saját tapasztalatom az volt,hogy amíg állandóan kutattam,görcsöltem rá,addig meg se találtam.Le kell egy kicsit nyugodni,megismerni magadat,mert ha nem ismered magad eléggé,akkor egy kosszú kapcsolat nem fog összejönni,csak ha felületesek vagytok. Ezek után újra magad leszel,mert amíg hajtod a dolgot,az nem te vagy feltétlenül.Sodródj az árral,és aki tetszik azt ne rögtön potenciális barátnak tekintsd,hagyj időt arra,hogy kicsit megismerjétek egymást.
6/6 anonim válasza:
miért minden kiscsaj a két végletet ismeri vagy egyből már a nagy szerelmet a jövendőbeli férjét keresi vagy utolso k.rvák vegyél egy kutyát az hosszutávú lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!