Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány egyszer nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány egyszer nagyon kedves velem, máskor meg rám se szarik, akkor most mit is akar/vár tőlem? (WTF)

Figyelt kérdés
Ha egy lány egyszer nagyon kedves velem (szemezés, mosolygás, zavarban van, keresi a társaságom. Stb. ), máskor meg rám se szarik (nem válaszol az üzeneteimre, játssza az elérhetetlent, rideg, távolságtartó. Stb. ) akkor most tulajdonképpen mit is akar/vár tőlem? 18F
2012. jan. 26. 11:27
 1/8 Milia01 válasza:
Hát, tulajodon képpen arra nem gondoltál, hogy kétségei vannak veled kapcosladban? Már mint, úgy értem, hogy mi van akkor ha a lánynak tetszel meg minden csak éppen nem tudja eldönteni, hogy mit is szeretne. Kérdezd megtőle,hogy mit gondol rólad, vagy valami ilyesmi hátsó kérdésekkel probálkozz. Ha távolságot tart add meg neki azt a pár lépést és ha komolyan szeretne a te "társaságod, párod" lenni akkor meg fog keresni:)
2012. jan. 26. 11:31
 2/8 A kérdező kommentje:
hát köszi ez jó ötlet! nekem tetszik a lány,és épp azér ne m közeledek,mert nem tudom eldönteni róla,h tetszem e vagy sem neki. ezek alapján vajon mit érez irántam?
2012. jan. 26. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez teljesen normálisnak tűnik... gondolom hangulattól függ. Én sem csüngök állandóan azon aki tetszik nekem, néha nincs kedvem hozzá, nincs kedvem beszélgetni. persze ha te nem ilyen vagy akkor gondolom nem érted...

Hogy mit akar tőled? Talán lépned kéne és beszélgetni erről vele. Mert találgathatsz is, de azzal semmire nem mész.

2012. jan. 26. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem SEMMIT sem akar tőled, csak tul sokat gondolsz magadról!! 61/F
2012. jan. 26. 11:39
 5/8 Milia01 válasza:
Nos, mivel nem ismerem őt se és téged se ne mtudom mit érezhet, de természetesen kérdezd meg tőle:) Ne legyél gyáva:D
2012. jan. 26. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Játszik veled.
2012. jan. 26. 12:00
 7/8 Milia01 válasza:
Hát, inkább hangulat embernek tünik mint sem, hogy játszana. Én is ilyen vagyok. Elég sokszor bunkóbb vagyok a kelleténél és nem játszok az illetővel.
2012. jan. 26. 12:06
 8/8 anonim válasza:

Igen, ez jellegzetes hangulatember vonás :)

Az én párom is az: Nekünk is nehezen ment a kezdet, mert havonta változott a véleménye: egyszer komolyat akart, egyszer meg csak lazább ( szex) kapcsolatot.

Szóval nyugodj meg és fogadd el hogy ilyen, Ő ilyen is marad már :)

26/N

2012. jan. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!