Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándék ötletetek van egy éves kapcsolathoz?
Hello!
Volna egy kis problémám. A barátnőmmel hamarosan egy éve vagyunk együtt, ezért szeretném meglepni valamivel, viszont semmi jó ötletem nincsen.
Szeret olvasni, kézműveskedni (pl kötés, gyöngyállatka fűzés, ilyesmi) és mivel az ilyenekben nekem is volt már részem, gondoltam megpróbálkozom vele, de nem tudom mennyire örülne neki. Esetleg meglephetném egy könyvvel, mert szeret olvasni, de az nem túl személyes.
Emellett szeret zenét hallgatni, főleg Nickelbacket, meg mesét nézni (anime és waltdisney-s egyaránt).
Mindenképp valami emlékezetest szeretnék neki adni, aminek örül(ne). Tudom, tudom, nekem kell a legjobban ismerni, de semmi jó ötlet nem jut az eszembe. Ha írnátok párat tudnék mazsolázni és a szerintem legjobbat kiválasztani, előre is köszi!:)
Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos!
Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy időt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz.
Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy főzz neki (tudom, ez a nők dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).
Én örülnék ha a barátom végre nem valami bolti cuccot venne, hanem csinálna valami ajándékot. Nem kell nagy dolog. Mondjuk süthető gyurmából csinálsz neki nyakláncot, disney vagy anime figurásat amit szeret. De lehet gyűrű alapot is kapni, arra is lehet figurát csinálni. Ha szereti az ilyesmiket.
Mi mondjuk elmentünk oda ahol találkoztunk, egész nap együtt voltunk. Nekem ez volt a legfontosabb, az ajándék annyira nem lényeg.
Köszönöm a válaszokat.
Szeretek sütni, sajna főként édességet ami meg is látszik kissé.
Én is valami kézművesre gondoltam, akkor megnézem minek örülhetne, ami nem csak pofogó lesz :)
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!