Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én hülye magaom vezetem le a dolgokat
Lehet, hogy nyafogásnak fog hangzani, de kérlek segítsetek!
Én hülye a karomat telekarcoltam mert annyira igényem van a figyelemre:(
A következő történt: lelkileg tönkrevagyok menve, dokihoz is jártam 16 évesen. A gimibe van egy barátom, nagyon szeretem, mindig odafigyelt rám, odavagyok érte, és ez kölcsönös. Semmit sem erőltet, három hónaja avgyunk lassan együtt.
NAmost, az egyik legjobb fiúhaverom mondott rá valamit(kibeszélte a háta mögött). Én meg annyit mondtam a barátomnak, hogy a ygerek nem szimpatizál vele. a BArátom nagyon bepipult, próbált beszélni a sráccal, a srác nem akart vele. A barátom ott tartott, hogy megakarta verni. próbáltam mindkettőt csitítani, de a barátom megharagudott, hogy a srác pártját fogom. Utána ez így ment egy ideig, mikoris neten beszéltek a másikkal.
Tovább romlott a helyzet, mondtam a barátomnak, hogy mindkettejükben csalódtam mire Ő, hogy én akkor még fogok benne csalódni mert ennél is lejjebb tud menni. Meg gondolt arra, hogy válasszak közte és a srác között, de nem fogja ezt tenni.
Olyan mintha nem is a barátom lenne, haneme gy másik ember. Én nagon szeretem, mert velem mindig figyelmes volt, de én ezt nem bírom, hogy most mi lett?
Bocsánat ha zavaros, de kivagyok:( Most elcsitult közöttük a dolog, de én lelkileg tönkrementem ebben.
Majd elmúlik. A pasid az egójával van elfoglalva, ahogy a "legjobbfiúhaverod" is.
Összemérik a kukijukat, aztán elül a vihar és kész.
Ha nem kapnak figyelmet, abbahagyják a kakaskodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!