Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már nagyon unom ezeket a dolgokat!
Figyelt kérdés
A barátnőm sehova nem enged el mióta vele vagyok se focizni se a barátokkal/nem is beszélek senkivel se aki barátom volt maximum titokba..szeretem a lányt de egyszerűen ezt már nem bírom tovább!itt a téli szezon teremtorna teremtorna hátán és sehova nem enged..:Smkivel tudom ráébresztemni hogy undorító amit csinál? szerinte ne menjek mert ő se megy(mivel ő nem sportol)Értelmesen légyszi 22/F2012. jan. 20. 21:11
2/18 anonim válasza:
áhh ne legyél már ekkora papucs!!!!
mi az hogy nem enged el? a felnőtt értelmes emberek feltudják fogni, hogy van más dolga is az embernek, nemis értem, hány éves a barátnőd?
ezen nincs mit szépíteni, magyarázd el neki, hogy ez a dolgok rendje.
20L
3/18 anonim válasza:
1: hány éves a barátnőd?
2: nem normális, h ennyire kisajátít
3: mondd meg neki, h nem vagy te senkinek a tulajdona. beszélgess vele erről..
4/18 anonim válasza:
Hagyd a p*csába, hát nemhogy már ő mondja meg mit csinálj! Ha egyszer kétszer nem szeretné hogy elmenj, hanem azt szeretné hogy vele legyél az oké, de nehogymár tőle kelljen engedélyt kérned ahhoz hogy elmehess valahova :D Ha ennyire nem bízik benned, vagy csak ennyire önző akkor hagyd ott, vagy csak sz*rd le mit mond és menjél szépen focizni! HA elfogadja ok, ha nem akkor így járt!
6/18 anonim válasza:
Én komolyan elhagynám a francba,pedig lány vagyok.Az meg írtó nagy hülyeség hogyha ő nem sportol akkor neked se kelljen!!!!! Mindenki más, ha neked igényli a szervezeted akkor könyörgöm ne ő szabja már meg hogy te mit csinálj!!!!!!!! 23/Lány
7/18 A kérdező kommentje:
19 éves attól fél hogy teszem magam foci közbe nem a foci miatt megyek el:S
2012. jan. 20. 21:17
8/18 Nazira válasza:
Mondd neki ha ezt csinálja így nem lesz jó vége és talán ha veled menne 1x v amennyiszer szeretne megnyugodna. Ő nem jár de megmondod, h akkor menjen veled és kész azért ne akarjon otthon ülő papucsit csinálni belőled.
10/18 A kérdező kommentje:
Mondtam neki:ezt válaszolta nicns kedvem ott ülni nem ismerek senkit blabla..:S nagyon ideges vagyok
2012. jan. 20. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!