Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran vitatkoztok/veszekedtek?
Vita, veszekedés minden családban előfordul.
Az én apám az esküvőnkön azt mondta: Gyerekek, lehet vita veszekedés, de vigyázzatok arra, hogy " A nap ne menjen le a haragotokon " Ez az idézet a Máté evangéliumából való.
Én azóta ehhez tartom magam. este mindig bocsánatot kérünk egymástól. Volt olyan , hogy súlyos vita volt közöttünk, és a párom volt a hunyó. Az úr istenért nem volt hajlandó békülni. Én mentem hozzá bocsánatot kérni, hogy nem tudtam elfogadni az érveit, és kértem ne veszekedjünk, hanem holnap beszéljük át az egészet újra. Jó volt az éjszaka, és reggel a párom azzal kezdte, hogy utána néz a dolognak még egyszer. Este jött egy csokor virággal és mondta, hogy jó hogy utána járt a dolognak, mert nagy hülyeség lett volna belevágni. Azóta az a problémánk is megoldódott, azaz megoldottuk, és az éjszakánk sem lett borzasztó. Hálás vagyok érte apámnak! Nagyon rossz haraggal aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!