Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a srácnak? Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, nagyon megtetszett egy srác a suliból. eleinte nem nagyon foglalkoztam vele, de egyre jobban tetszik. szeretném őt megismerni csak nem tudom hogyan. szünetekben általában ott vagyok ahol ő és ő is sokszor rám néz, a szemembe... ez jelent valamit? a barátnőm szerint tetszem neki, de elég félénknek tűnik szal valószínű nekem kell kezdeményezni. ha szerintetek is tetszem neki akkor hogyan kezdeményezzek? köszi a válaszokat:*
2012. jan. 25. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:

menj oda a barátnőddel és kezdjetek el a többi fiuval is beszélgetni és majdcsak kialakul valami :)

20F

2012. jan. 25. 13:17
 2/10 Timi: ) ***** válasza:

Szia!Szerintem eleinte csak nézegesd te is,szemezzetek,ha viszonozza,akkor szépen mosolyogj rá,menj el mellette ha elég közel vagy hozzá véletlenül érintsd meg és mosolyogj szépen.Nem kell feltétlenül neked kezdeményezni,majd hátha felbátorodik ha észreveszi a jelekből,hogy tetszik neked.Egyébként szerintem felkeltetted a figyelmét,és azért nézeget téged :)

24/L

2012. jan. 25. 13:19
 3/10 A kérdező kommentje:
sajnos az nem jó ha odamegyünk hozzájuk mert egyáltalán nincsenek közös ismerőseink és elég furcsa lenne:/ hát igen én is ezt terveztem, csak az a baj hogy nem mindig látjuk egymást. arra gondoltam ha bejelölném fészbúkon?:)
2012. jan. 25. 13:21
 4/10 Timi: ) ***** válasza:
:) úgy is jó,jelöld be fb-n ha tudod a nevét,és ott írhatnál neki,hogy azért jelölted be,mert jó srácnak tartod O.O
2012. jan. 25. 13:23
 5/10 A kérdező kommentje:
írhatok neked privit? :D
2012. jan. 25. 13:27
 6/10 Timi: ) ***** válasza:
nekem?
2012. jan. 25. 13:27
 7/10 A kérdező kommentje:
aha:)
2012. jan. 25. 13:30
 8/10 Timi: ) ***** válasza:
persze,nyugodtan :)
2012. jan. 25. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Facebookos dolog működhet. Ha nem akarod bejelölni, akkor küldhetsz neki üzenetet. Na viszont ennél egyszerűbb és könnyebb megoldást nem fogsz találni. :D
2012. jan. 25. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:
ez igaz.. de lehet inkább suliba kéne mégis. valami ötletetek erre?:)
2012. jan. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!