Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kész elegem van. Senkinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész elegem van. Senkinek nem kell egy normális lány? Aki szeretné szeretni a másikat? Miért ilyen minden fiú? FELADOM!

Figyelt kérdés

Mi tévő legyek? Az van, hogy ideköltöztem barátomhoz lassan egy éve, és azóta folyamatosan csak romlik a helyzet.

- anyja helyett anyja vagyok, mosogatni, mosni, takarítani, elpakolni kell utána, mert elvárja (!!!), ha megkérem, tesz rá (2 hetet vártam a porszívózásra, hát nem lett kész....), sőt még akkor neki áll feljebb hogy ne baszogassam

- azzal mentegeti magát a segítség alól hogy ő dolgozik és milyen fáradt és hogy NINCS IDEJE (akkor hogy volt ideje 6 órát a gép előtt ülni és játszani??!)

- az elmúlt évben miattam még egy szabit nem vett ki, hogy na akkor pihenünk, vagy valami, de ha a muterja kérte meg hogy vegye ki, mert dolog van, szó nélkül pattant.. így ragadt be 6 napja a 21-ből. most megkértem hogy vigyen el valahova mert messze van és nagyon fontos, erre hallgatom a pampogást hogy fontos munka...

- csak az a különbség hogy az év 365 napjából 364-et már végighallgattam hogy most "fontos munka" van és nem jöhet el szabira meg nincs ideje, meg áll. bent marad dolgozni, túl órázni (fizu nincs érte persze)

- kettesbe irtó ritkán vagyunk, mert rám így sose marad ideje, áll csak a munka a munka a munka a munka... tévedés ne essék, nincs ezzel bajom hogy dolgozik csak a kérdés hogy mennyit?? és minek a rovására?

- csak egy kis sz@rdarabnak érzem magam az életébe, tervezni nem lehet vele ennyi idő után, mert hozzámvágta tegnap este is hogy minek kérdezem tőle hogy el akar venni feleségül meg minek mondom hogy majd lesz szép házunk??? hát minek??? mert ez az ÁLMOM amit VELE akarTAM megvalósítani, hát bocs hogy akkor mondom...

- ha lyukra van szüksége akkor teremjek itt azonnal, de kb semmi másra nem vagyok neki jó..

És mivel már jól kipanaszkodtam magam... mindenkinél ez van? Minden pasi ilyen 30 éves kora előtt???? Fáj neki, hogy ha tervezek vele??? Mert mondjuk szeretem??? Vagy csak minden 30 éves kora előtt lévő pasinak egy szem f.rka van és csak azzal tud gondolkodni?????????????? Most komolyan????

Mit kezdjek egy ilyen szerencsétlennel? Elizéltem rá egy csomó időt és mit kapok cserébe?? Ezt!!! Hát szánalmas, de nagyon! Ja és elköltözni nem tudok mert itt lakok, nem fogok egyből albérletet találni... Ááááá bakker :(

Van normális férfi a világon??? Aki szereti ha szeretik, ha terveznek vele, ha kinyalják a hátsó felét és cserébe segít NÉHA-NÉHA?? Ha nem várja el a dolgokat??? Feladom....

Ő a 8. barátom. Volt már 2.5 éves meg egy 1.5 éves, ez is rengeteg idő... De feladom. Senkinek nem kell egy normális lány?:(

2012. jan. 25. 09:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
nyugi nem minden pasi ilyen.. az én párom pl kijelentette hogy ő igen is tervez velem babát meg ilyenek, mire én mondtam hogy kösz inkább nem, már csak azért is mert egy bögre teát nem hajlandó kiönteni magának azt is én csináljam helyette.. szó szerint nem nőnek (barátnőnek) érzem magam mellette, hanem egy 5 éves kisgyerek anyjának... hisztikkel mindennel együtt.. a legjobb hogy azóta ilyen amióta tervezz velem... :D
2012. jan. 25. 09:42
 12/36 anonim ***** válasza:

Ísmered azt a közmondást,hogy : "Lakva ismeri meg az ember a másikat?"

Hát most megtanultad te is.De ajánlom lépj ki ebböl a kapcsolatból,mert úgy jársz mint én.Én reménykedtem,hogy jobb lesz,de semmi nem változott,most meg már késő.

2012. jan. 25. 09:42
 13/36 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem a férfitól kell várni mindent, először magaddal kellene rendbe jönnöd, tisztázni, hogy mire vagy képes egyedül. Megteremteni az egzisztenciádat, lakás, kocsi, aztán az már meghozza az igényességedet is, megszűri a jelentkezőket, mert egy önálló nővel csak olyan férfi mer kezdeni, aki maga is életrevaló, önálló, céltudatos.

Szóval a házat nem úgy kell megszerezni, hogy gyorsan összejössz egy pasival, majd elkezded rágni a fülét, hogy neked ez kell, meg az kell, közben csak azt látja belőled, hogy odacuccoltál hozzá, takarítasz, mosol, mosogatsz, kinyalod a seggét, de magadban nem értél el semmit. Ráadásul a munkája miatt szidod, amiből pénzt tud szerezni, amiből éltek. Az élete hátralévő részében is kénytelen lesz melózni, szinte mindenki így van ezzel.

Pakolsz utána, mosol rá, takarítasz, de ezt ő nem értékeli, természetesnek veszi. Elvégre te költöztél oda hozzá, gondolja, hogy te ezeket szereted csinálni, közben meg házisárkánnyá válsz lassan a sok veszekedés miatt a szemében.

Amúgy a férfiak nagy rész ilyen, még aki képes is saját magát eltartani, önállóan élni, 30 éves korunk előtt nem annyira igénylik a kötöttségeket, a felelősséget, aztán egyszer csak bekattannak, és gyorsan akarnak családot, gyereket, házat, kocsit, mindent.

Még annyit, hogy a párkapcsolatok nem mindig úgy működnek, hogy te beteszel ennyit, és pont annyit kapsz érte vissza, amennyit szeretnél. Pláne takarításért nem fogsz szerelmet kapni. Ha folyamatosan takarítasz, akkor legfeljebb takarítónőnek néz. Hagyd el, vagy békélj meg ezzel a helyzettel és reménykedj, hogy megváltozik és nem vesztek össze végleg a sok veszekedés miatt.

2012. jan. 25. 09:45
 14/36 anonim ***** válasza:

Én összetenném a két kezem, ha ilyen barátnőm volna! És nem hagynék rá minden munkát, hanem elosztva, ketten csinálnánk, mindent. Szerintem, ennek alap dolognak kéne lennie manapság.

Miért mindig az ilyeneknek van barátnőjük?

Általánosítani nem szép dolog. A többi barátaid is ilyenek voltak? Mert, ha mind a 8 ilyen volt, akkor tényleg rosszul választhatsz és újra át kéne gondolni milyen szempontok alapján válassz.

Viszont, ha nem mind a 8 volt ilyen, akkor máris láthatod, hogy nem minden férfi ilyen. :P

24F

2012. jan. 25. 10:08
 15/36 anonim ***** válasza:
Gondolom még tanulsz, a pasid meg melózik, és gyakorlatilag eltart. Ez azt jelenti hogy anyagilag mindent vagy majdnem mindent ő biztosít, te pedig mindent, ami gyakorlati- mosás főzés stb. Részéről ez a dolog így teljesen kiegyenlített. Az a fő probléma a kapcsolatotokkal, hogy ő téged egyáltalán nem tekint egyenrangú félnek. Addig, amíg nem vagy felnőtt, nem is fog nőként kezelni. Inkább olyan a viszonyotok mintha valami kis kedvenc lennél, akihez néha jó odabújni, megsimogatni, de a nap nagy részében le van tojva. Lenne egy tippem, ha valóban szeretnél ezen változtatni: járulj hozzá anyagilag a megélhetésetekhez, és nézd meg mi változik. Ha nincs már ehhez erőd, akkor hagyd a fenébe, ne rabold a saját idődet, mert fiatalabb te sem leszel.
2012. jan. 25. 10:12
 16/36 anonim ***** válasza:

Egyébként tapasztalatból beszéltem, nekem is volt ilyen kapcsolatom, csak ott kerek perec az arcomba mondta tárgyilagosan a fentieket. Persze kiakadtam, puffogtam stb, de később rájöttem mikor én is beléptem a taposómalomba. Ha nekem lenne olyan párom aki nem melózik,( és nem azért mert pl munkanélküli önhibáján kívül) és nem is akar, tuti hogy 1. össze se jönnék vele, 2. ha már menet közben derül ki a hozzáállása, kiraknám ahogy van.

Jó hogy elvárod hogy vigyen el ide vagy oda, de te mit adsz ehhez?

2012. jan. 25. 10:15
 17/36 A kérdező kommentje:
kedves 15. nem tart el, én is adok a büdzsébe elég sokat. ketten köhögjük ki a kaját, a számlákat, mindent. erről ennyit. nem kitartott l*vnya vagyok.
2012. jan. 25. 10:17
 18/36 A kérdező kommentje:
A másik meg... mi ez hogy elvárom hogy vigyen ide meg oda??? Itt senki nem várt el semmi ilyesmit. Egy r.hadt alkalomról lenne szó mikor orvoshoz kell mennem!!!! Nem várom el tőle hogy mindent ő fizessen, annyit várok el hogy takarítson el néha maga után, csináljon úgy mintha együtt laknánk!!! ENNYI
2012. jan. 25. 10:19
 19/36 anonim ***** válasza:

hagyd el, vagy békélj meg a helyzettel

aki felnőttként nem takarít, azt elég nehéz lesz rávenni, csak felőrlődsz a küzdelemben

amikor egyedül lakott, akkor takarított? hogyan élt?

2012. jan. 25. 10:29
 20/36 A kérdező kommentje:
Mikor egyedül lakott, akkor mindent csinált... fura akkor tudta hogy mi a dolga, most hirtelen elfelejtette :)
2012. jan. 25. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!