Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szemezni mertek, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szemezni mertek, de a lányhoz odamenni nem? Többi lent

Figyelt kérdés
Ha már a lány odament hozzátok, mikor veszitek a bátorságot, hogy ti is odamenjetek hozzá? Vagy ez minek a függvénye?
2012. jan. 25. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

A fiúknak kell kezdeményezni sajnos. Ez 1-2 alkalommal jó buli, de tizenvalahanyadik visszautasítás után már nem annyira. Sajnos, a mai lányok 99%-ban a külsőt és anyagi háttért veszik figyelembe, illetve a kisugárzását, és 1%-ban értékelik a fiú bátorságát, hogy lemerte szólítani őket.

Én ezt egyszerűbben oldottam, meg: kijelentettem, hogy k*rvázni fogok és kész. Természetesen máris kellettem, még mielőtt elkezdhettem volna. :)

2012. jan. 25. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:19

Bizony igaza van, tapasztaltam magam is, hogy a lányok ma már nem értékelik, ha le mered szólítani őket, ha csak nem egy néger vagy egy gazdag viágsztár stb vagy.

Engem volt, aki egyenesen meg is sértett, mert volt bátorságom kedvesen, mosolyogva bepróbálkozni nála, de nem is tudnék igazán jó példát mondani, amikor ne bántottak volna meg valahogyan ezek a lányok.

Így ezek után én még szép, hogy nem megyek oda egy lányhoz sem, jöjjön oda ő hozzám, ha tetszem neki, mert egyet mondhatok én tudom milyen rossz, ha bunkón bánnak veled és én nem fogok senkivel sem ilyen csúnyán bánni, még ha a világ legdagadtabb, legcsúnyább nője is jönne hozzám kedvesen fogadnám, de tisztáznám, hogy nem az esetem, de nem bunkó módjára koptatnám le vagy kezdeném el kinevetni, sértegetni és úgy kezelni, mint egy eldobható zsebkendőt.

2012. jan. 25. 01:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

köszönöm a választ mindkettőtöknek. Ment a zöld kéz. :)

Sajnos, tisztában vagyok vele, hogy mit éreztek és min mentetek keresztül. Értem a problémát.

De azt nem értem, ha már a lány is próbál közeledni és nem is a "rib@ncos" típusú, akkor miért akadtok meg?! A normálisabb felében is ugyan az lejátszódik mint bennetek. Igen, kijelentem mi lányok is félünk! De ha már a lány felvette a kapcsolatot ... akkor?! Vagy ez is csak újabb trükk az átverésre? Vagy csak addig vagytok nagy vadászok ( ugye a kitartós szemezés végett- már akinek erre van bátorsága ), még meg kell mutatni a valódi érzelmeket?

2012. jan. 25. 01:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 01:46

Szerintem az ilyen srácban valami félelem van és valószínűleg nincs elég önbecsülése sem.

Magamból kiindulva ezt gondolom, volt olyan esetem nem is egy, hogy elég feltűnően néztek lányok engem, mégsem mertem kezdeményezni, mert nem hittem el, hogy én kellek nekik, túl jól néztek ki ezek a lányok én meg magamat nem tartom hozzájuk méltónak, legalábbis külső alapján, mert jellemre nem tudom milyenek lehettek.

Mondjuk olyan még nem volt, hogy kezdeményeztek is volna élőben lányok nálam, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok állást foglalni, de valószínűleg azért akadt el a srác, mert nem az a tipikus nagy önbizalommal, nagy egóval rendelkező, nagy legény típus.

2012. jan. 25. 02:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én oda mernék menni, de olyan ronda vagyok, h még szemezni se hajlandó velem soha egy lány se.
2012. jan. 25. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Még szemezni sem szoktam mert tudom, hogy felesleges!
2012. jan. 25. 08:54
 7/10 aszomszedneni ***** válasza:

a szemezés , miért egyértelmű jel arra , hogy akar tőled valamit ?

az emberek meg szokták nézni, mindig ha valami tetszik nekik , én is minden jó csajt addig bámulok, ameddig csak lehet, mégse akarok összejönni velük...

2012. jan. 25. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
A lányok egyáltalán nem tudnak és nem is hajlandóak szemezni sem.
2012. jan. 25. 10:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Aszomszédnéni!

Pont az ilyen dolgok miatt veszíti el a szemezés a jelentőségét és jelentését. És utána meg nyavajogtok, hogy a sok tini lány kiírja, hogy "akar tőlem valamit?!" Sok lány ezért se szemez, mert úgy is csak "játszik velem" vagy "én csak komoly kapcsolatot akarok".

De a kérdésemre visszatérve, ha már egy közösségbe jártok és sokat találkoztok. Szóval nem ilyen buszos- első szemezésekre gondoltam. Főleg, ha már egy jó ideje játszátok.

2012. jan. 25. 13:42
 10/10 aszomszedneni ***** válasza:
100%

egyébként én ezt a részt így nem igazán értem --- >

"Ha már a lány odament hozzátok" ,

tehát te már odamentél hozzá és ? beszéltél vele ? vagy csak odaléptél hozzá és álltál ottan' magadba ?

(mert akkor viszont mi a f@szt vársz tőle ??? :D:D)

2012. jan. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!