Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam így vagy hagynom kellene? A "problem" lenn.
20/L vagyok, és több, mint egy hónapja összejöttem egy 25 éves pasival... Nem volt kimondva, hogy járunk, ezért én ma rákérdeztem, hogy mit gondol kettőnkről... Most mondta el, hogy nemrég szakított a volt barátnőjével, akivel 5 (!!!) évig együtt voltak... És hogy nem akar engem hitegetni, de nem is gondolta volna, hogy ilyen hamar talál valakit... És hogy igazából jó velem, meg minden, csak nem tervezett be egy ideig komoly kapcsolatot... Persze azt nem zárja ki, hogy bármi legyen belőlünk... Mert hogy ez így jó, hogy találkozgatunk, együtt vagyunk stb... Amúgy a múlt héten kedden nála aludtam, megtörtént köztünk minden, ami csak történhetett... És most azt szeretné, ha holnap is nála tölteném az éjszakát...
Szerintetek csak arra kellek neki?
Aludjak egyáltalán nála? Mert én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet lenne...
És van rá egyáltalán esély, hogy tényleg komolyra forduljanak a dolgok? De nem értem, hova fordulhatnának ennél komolyabbra... Hisz teljesen úgy viselkedünk, mintha járnánk...
Légyszi mondjátok el a véleményeteket! Amit előre is köszönök!
És bocsi, hogy hossz lett...
Csak te tudod megmondani, hogy a férfi mit érez irántad és neked kell érezned mit akarhat tőled.
De segítségképpen az én storym. Mielőtt megismertem feleségem egy 4 éves kapcsolatot szakítottam meg. A hónap elején lett vége a 4 éves kapcsolatomnak majd rá 1 hónapra megismertem a feleségem. 3 hét múlva megvolt "minden". Mindennek 12 éve.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!