Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folytassam így vagy hagynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytassam így vagy hagynom kellene? A "problem" lenn.

Figyelt kérdés

20/L vagyok, és több, mint egy hónapja összejöttem egy 25 éves pasival... Nem volt kimondva, hogy járunk, ezért én ma rákérdeztem, hogy mit gondol kettőnkről... Most mondta el, hogy nemrég szakított a volt barátnőjével, akivel 5 (!!!) évig együtt voltak... És hogy nem akar engem hitegetni, de nem is gondolta volna, hogy ilyen hamar talál valakit... És hogy igazából jó velem, meg minden, csak nem tervezett be egy ideig komoly kapcsolatot... Persze azt nem zárja ki, hogy bármi legyen belőlünk... Mert hogy ez így jó, hogy találkozgatunk, együtt vagyunk stb... Amúgy a múlt héten kedden nála aludtam, megtörtént köztünk minden, ami csak történhetett... És most azt szeretné, ha holnap is nála tölteném az éjszakát...

Szerintetek csak arra kellek neki?

Aludjak egyáltalán nála? Mert én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet lenne...

És van rá egyáltalán esély, hogy tényleg komolyra forduljanak a dolgok? De nem értem, hova fordulhatnának ennél komolyabbra... Hisz teljesen úgy viselkedünk, mintha járnánk...

Légyszi mondjátok el a véleményeteket! Amit előre is köszönök!

És bocsi, hogy hossz lett...

2009. máj. 28. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is történt mát ilyesmi. Velem pl csak szórakozott a pasi. Szerintem most hagyd ki ezt az alkalmat és mond meg neki h majd máskor alszol ott nála. Figyeld a reakcióit.Tartsd szemmel
2009. máj. 28. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak te tudod megmondani, hogy a férfi mit érez irántad és neked kell érezned mit akarhat tőled.

De segítségképpen az én storym. Mielőtt megismertem feleségem egy 4 éves kapcsolatot szakítottam meg. A hónap elején lett vége a 4 éves kapcsolatomnak majd rá 1 hónapra megismertem a feleségem. 3 hét múlva megvolt "minden". Mindennek 12 éve.

34/F

2009. máj. 28. 20:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy van remény... :) Gratulálok nektek! :) És irigyellek is benneteket! :P
2009. máj. 28. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondok, hogy 100%, hogy még szereti vagy benne van. Ha ő szakított benne van a régi barátnője, ha nem ő akkor még tuti érez valamit. Szóval vigyázz:) Amúgy még lehet belőle valami. 19/F bár remélem ezt nem nézed:)
2009. máj. 28. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia! De nézem, de nyugi, engem nem zavar, hogy 19 vagy. :P Köszönöm a válaszod! :)
2009. máj. 28. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az a lényeg, hogy Te milyen kapcsolatra gondoltál! Valahogy azt érzem ki a kérdésből, hogy Te komolyabb dologra vágynál, mint egy-két jó szex, a pasi meg mostanában nem akar ennél többet, és ezt az értésedre is adta...Nem lehet tudni, hogy lesz-e később bármi több is a dologból ez tényleg csak rajtatok múlik, de ha neked megéri az, hogy akár több hónapot (esetleg évet :P) is várj a komoly kapcsolatra, akkor hajrá! De viszont, ha te máris komolyat akarsz, akkor felejtsd el, mert az most nem lesz egy darabig... 20/L
2009. máj. 29. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, jól vetted ki... én tényleg komolyat szeretnék már végre... A legjobb barátnőm is azt mondta, hogy ha komolyat akarok, akkor ma ne aludjak nála... Aztán ki tudja... lehet, kiderülne, hogy mennyire nem tetszik neki, hogy nem akarok ott aludni, és el is küldene a francba... Hm... még mindig erősen gondolkozom, mit csináljak...
2009. máj. 29. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!