Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni ötleteket milyen témákkal gozakodjak elő bnőm előt?
Figyelt kérdés
van közös téma csak egy két dolog jól jönne még :)2012. jan. 24. 17:01
1/8 anonim válasza:
Kvantummechanika, A német-római választófejedelmek a XVII. században, A disznótenyésztés története a kiegyezéstől napjainkig.
2/8 pqpqpq válasza:
en mondjam meg neked? inkabb add meg a csajod szamat aztan em hamar talalok vele kozos temat... :)
3/8 anonim válasza:
Savak, lúgok, savmaradékionok és a belőlük képződő kémia sók.
4/8 anonim válasza:
Helyesírást szerintem hanyagold...
5/8 A kérdező kommentje:
kajátok be!!!!!!!!
2012. jan. 24. 17:14
6/8 anonim válasza:
Klór fizikai és kémiai tulajdonságai, természetben előforduló vegyületei, felhasználása.
7/8 anonim válasza:
Én soha nem szoktam témákat keresni. A "milyen napod volt?" kérdés után adja magát a többi. Nem azt csinálom, hogy na most XY-ról fogunk beszélni, mi a véleményed. Tudom ez rajtad nem segít, de ez van.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom miért csodálkozol, hogy mindenki offol?? Ez egy fura kérdés, mert gáz, ha magadtól nem tudsz jó témákat találni. Próbálkozz mindennel, látni fogod mi az ami érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!