Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes ilyenkor?
Egy picit hosszú lesz, de ezt nem lehet két mondatba leírni.
Szóval:2 és fél éve járok a barátnőmmel. Egymással vesztettük el a szüzességünket, de én előtte már eljutottam egy lánnyal a pettingig(sokszor) neki viszont semmilyen tapasztalata nem volt. Én ebből tudom, hogy amit Ő nyújt szex téren az nekem tökéletesen elég minden vágyam kielégíti és eszméletlen miket tud művelni velem.De...Egyszer néztünk egy filmet( Variációk szexhez) amiben volt arról is szó, hogy 2 lány egy fiú 2 fiú egy lány és 2 lány 2 fiú. Ekkor belemerültünk a témába és mind a ketten úgy voltunk vele, hogy kipróbálnánk milyen úgy, de mint később kiderült, számomra ez csak gondolati síkon van valóságban nem szeretném és nem is merném. Ő viszont kíváncsi, hogy milyen lehet egy másik férfival a szex.Ezt azóta többször letagadja de sokszor tesz olyan kijelentés ami aggodalomra ad okot.
Különösebben nem érdekelne a dolog, de vele szeretném leélni az életem és Ő is velem.
Állítása szerint tökéletes vagyok neki az ágyban, de pont ma olvastam egy olyan cikket ahol az író hölgy mondta azt, hogy amit eddig élete egyetlen pasijával "szexnek" nevezett azt a következő überelte... Mi van ha egyszer ő is olvas egy ilyen cikket és csak a kíváncsiság miatt kipróbálja mással?
Mit kéne tennem? "Adjam meg" a másik férfit és ha látja, hogy nincs különbség, akkor nem lesz gond? (nem szívesen tenném ezt, mert számomra elképesztően különleges, hogy senki nem ért még húzz úgy csak én) Vagy próbáljak valahogy hatalmas önbizalommal fellépni az ilyen helyzetekre? (mert sajnos többször mondtam neki, hogy félek, hogy nem vagyok elég jó neki és csak azért mondja hogy "tökéletes" vagyok mert szeret.) Vagy valami egyéb ötlet, praktika, hogy tényleg tökéletes szerető legyek?
természetes kíváncsiság :)
de nem árt,ha kicsit nagyobb önbizalommal lépsz fel az ilyen esetekben és semmiképp sem kell hangoztatni,hogy talán ő túl jó neked,ha úgy gondolja,hogy túl jó,akkor úgyis otthagy :/
Hát fiam, szeressed.... és mond el neki, hogy ha megcsal, akkor vége lesz a kapcsolatotoknak kérdések nélkül bármennyire is utálnád ezt megtenni és függetlenül attól mennyire szereted.
1) mert így nem csinálsz hülyét magadból
2) mert így talán félni fog annyira hogy ne csaljon meg
Vagy megteszi vagy nem, ez már az ő döntése innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!