Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak el folyamatosan?
Figyelt kérdés
Folyamatosan elutasít minden csaj, pedig hűséges lennék nagyon, meg romantikus is meg egy csomó jó tulajdonságom van. De van aki egyszerűen leszar és nem ír vissza, van akinek külsőre nem vagyok jó, van akinek túl jófiú vagyok, van aki pedig egyszerűen nem akart egy találkozást se és szimplán letiltott. Nem hiszem, hogy csúnya vagyok: [link] ugyhogy nem értem. Sztetek honnan jön ez az őrült taszítódás? Miből ered ez?2012. jan. 23. 18:59
21/30 anonim válasza:
De, túl nyomulós vagy. Csak ebben a kérdésben 2 csajjal akartál ismerkedni. (de lehet, h az egy személy, nem tudom) Nálam ez kimeríti a nyomulást, hogy az élő fára is ráhajtasz, csak mert nőneműnek véled:) Ne legyél ennyire görcsösen csajt akaró. Kicsit magyartalan, de szerintem érted. És nem oltani akartalak, csak én ezt látom. 22L
22/30 A kérdező kommentje:
Ok...
2012. jan. 23. 22:54
23/30 A kérdező kommentje:
Azert vagyok gorcsos mert meg soha nem volt bnom. 22 vagyok
2012. jan. 23. 22:54
24/30 anonim válasza:
Szerintem ennyire ne legyél langyi, már rég nem azok a szelek fújnak mikor a csajnak romantikus, megértő férfi kell, a legtöbb csaj a rossz fiú típusú faszikra buknak, nem mondom azt hogy változz meg, de ilyen szöveggel amit leírtál ne is csodálkozz hogy nincs nőd!
25/30 A kérdező kommentje:
En akkor se vagyok rosszfiu nem tudok az lenni...
2012. jan. 23. 23:06
26/30 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy legyél az, hanem próbálj változtatni a hozzáállásodhoz!Szerintem macskajancsi vagy az a legnagyobb gond. Csinálj valami önbizalom növelő dolgot, járj el edzeni, bulizni...be fog válni!
27/30 A kérdező kommentje:
A macskajancsit kikerem magamnak! :D amugy meg majd elkezdek bulizni
2012. jan. 23. 23:22
28/30 anonim válasza:
Már írtam neked az elején. Még nem jársz bulizni? Mi már gimnáziumban rég elkezdtük (37N). Ahogy telnek az évek egyre nehezebben ismerkedik az ember, szóval még most hajts rá, gondolom haverjaid vannak, majd ők visznek a "bajba" is. Segítenek akár csajozni, akarva-akaratlanul. A romantikára ráérsz, majd ha a csaj elégedetlenkedik, vagy úgy érzed kihülőben a kapcsolat. Persze ne légy tapló, de tényleg nyálas dolog a mai világban a romantikázgatás, bár nem tudom nálad konkrétan mit jelent ez.
29/30 anonim válasza:
Szerintem nincs veled semmi baj, előbb utóbb biztos találsz magadnak egy megfelelő lányt. Szurkolok Neked!
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 25. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!