Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy " A fiúk a rossz lányokat szeretik, nem pedig az olcsókat! "?
És mi van akkor ha én egy rendes nő vagyok? Én kérek elnézést, hogy általában megcsinálom amire kérnek, mindenben lehet rám számítani, megértő vagyok, házias. Ezek szerint én senkinek sem fogok kelleni? :D
Szerintem van azért férfi aki olyan nőt keres aki odaadóan szereti és nem húzza az agyát állandóan. Nem lehet egy kellemes érzés az, hogy a nő akit betörni készülök azzal az indokkal, hogy a férfi a fán terem akármikor leléphet. Én hiszek benne, hogy vannak nők akiknek a rosszfiúk és vannak akiknek a jófiúk kellenek. És én csak azért nem leszek köcsög, hogy egyes GYP-seknek tetszem.
20:07-es
Én is ilyen voltam. :) Mindenben rendes, házias, kedves, nyaltam a pasi seggét. Aztán szépen lassan kihasznált. Becsapott, csúnyán beszélt velem, követelőzött, és a végén megcsalt.
Biztos van olyan ember, akiről te beszélsz, de nem hiszem, hogy a közelemben lenne. :) Úgyhogy inkább maradok rosszlány.
Szerintem nem mi pontoztunk le. És nem kapom beee! :P
Na de tényleg, a kedves kérdező tökéletesen megfogalmazta. Anyára van szüksége az ilyennek, és nem nőre.
Gondolj csak bele, amit minden nap megkap, azt szerinted értékeli? Te értékelsz mindent a mindennapokban? Értékeled, hogy van wc-papír, a klotyóban? Értékeled, hogy van fűtés a házadban? Értékeled, hogy világos van odabenn este? Valószínű eszesdbe sem jut, hogy mindez nem magától értetődő. Ezt nem rosszból írom, csak hogy megértsd. :)
A pasikkal is így van ez. Amit megkapnak, az lehet, hogy először baromi jól esik neki, de egy idő után magától értetődő lesz. Egyértelmű lesz a számára, hogy e vasalsz, mosol, főzöl rá. Egyértelmű lesz, hogy minden este istennő vagy az ágyban. Aztán ha betelik a pohár, és nincs kedved a büdös zoknijait kimosni, nincs kedved a szennyesét utána pakolni (mert széthagyja a szobában), nincs kedved a mocskát takarítani, mert belefáradtál abba, hogy semmit nem képes elrakni maga után, akkor még ő fog fennhangon követelőzni, hogy mit képzelsz magadról. :(
Este hulla fáradtan hazaérsz a melóból, mikor ő szabadnapos, és ül az asztalnál, és várja, hogy te csinálj neki vacsorát. Ha nem akarsz, akkor kitöri a balhét. Na még így is nagyon rendes akarsz lenni? :)
Nem azt mondom, hogy minden férfi ilyen, de azt, hogy ez bármelyikünkkel előfordulhat. És elő is fog, ha nem vagy elég óvatos. Én megjártam...sajnos nem egyszer.
De ha máshogy nem, majd a saját bőrödön tanulsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!