Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt az anyja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az anyja? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párom már nagykorú,de a szüleivel él.Az anyja nem engedi hozzám,mindent megtesz azért,hogy ne tudjunk kommunikálni.A párom nem tehet ellene,tanul és nincs módja szembeszállni a szüleivel.

Az anyja azt mondja nincs velem baja,hanem a fiát "leckézteti" de már egy hónapja nem is tudtam vele beszélni emiatt,mert sehol nem lehet elérni,nagy ritkán ha tud keres az osztálytársai telefonján,mikor van rá módja.

Miért csinálja ezt az anyja?Mit akar elérni ezzel?Mielőtt jönnétek,hogy kamu meg a párom hazudik 100%-ig tudom,hogy milyenek a körülmények náluk.SOS mit csináljak? :((

19/L

2012. jan. 22. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Féltékeny az ő pici fiára. Szégyellhetné magát.
2012. jan. 22. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát tudod, ha én találkozni akarok valakivel, nehogy ne tegyem meg!
2012. jan. 22. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldjuk,ha lehet,mikor úgy van,de erre nagyon kis esély van általában.Megkérlek,hogy ne ezt hozd fel példának,mert ez most nem az a tróger srác-naív lány szitu.
2012. jan. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!