Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm túlságosan gyerekes, mitcsináljak?
13.15 vagyok
Marha nehéz meghozni egy ilyen döntést (tapasztalat, küldtem már el úgy férfit, hogy majd megvesztem annyira szerettem, de beláttam, hogy nincs jövőnk), de kár elrabolni egymás életéből éveket, ha biztosra tudod, hogy nem működik a dolog. Lehet ez még jó lecke is lenne a lánynak, és a további kapcsolataiban kicsit visszafogná magát. Sokkal nehezebben vislené évek múlva, mikor már családot tervez esetleg.
Akiről írsz akár én is lehetnék,hasonlóan viselkedtem,mindenen besértődtem.Aztán szakítás jött.De komolyan.És akkor jöttem rá,hogy mennyire szeretem!És megkerestem és bocsánatot kértem mindenért és fejben is rájöttem hogy nélküle nem tudok élni,szóval ha boldoggá akarom tenni őt is és magamat is akkor változattnom kell!Így sikerült!
Szerintem amikor felhoztad a szakítást, akkor azért durcizott be,mert túlságosan biztos a dolgában!Tudja hogy mennyire fontos neked,ezért elnézel neki mindent,szereted.Légy elfoglalt,ne csak ő legyen minden percedben!
Persze nem azt akarom írni,hogy szakíts vele,de valahogy rá kellene döbbennie hogy nem csak ő van hanem boldog lehetnél mással is és nem besértődnie kéne,meg durcizni azokon amiket monbdasz,hanem komolyan vennie,hogy tényleg mással leszel ha nem változik.Barátom is szeretett,imádott mikor elhagyott,de megtette mert elege lett belőlem!És ez nyitotta fel a szemem!Tedd féltékennyé vagy valahogy szavak nélkül érd el,hogy ne megsértődjön hanem felébredjen!
Igen, az lesz a helyes amit előttem írtak. Az én barátnőm is ilyen volt, bár én nem szakítottam, Vele, de kerek perec megmondtam neki, hogy ha még egy ilyet csinál, vége van. Szerettem akkor is piszkosul, de úgy voltam vele, hogy ha ezen bedurcizik, vagy emiatt végleges szakítás lenne belőle, akkor alapból nem ért sokat a kapcsolat. Szerencsére megértette, hogy mire ment ki a játék, nem is vette fel rosszul, tudta, hogy ettől független szeretem. Akkor jobb lett, egy-két balhé még volt, de alapjában véve normálisabb lett a kapcsolatunk. Most meg már egyenesen tökéletes :)
Szóval itt egy ellenpélda, hogy ebből a kapcsolatból lehet még normális kapcsolat. Szerintem lépd meg te is azt a lépést, amit én tettem. Egy hiszti után mond meg neki, hogy ha még egy ilyet csinál, vége. De tedd hozzá mindenképpen, hogy te ettől függetlenül nagyon szereted, de ezt így már nem bírod. (hiszen így is van) Ha ezen kicsapja a balhét, na akkor mond ki, hogy ennyi. Ha szeret, előbb-utóbb megkeres és bocsánatot kér, ha meg nem teszi meg ezt, akkor legalább kiléptél egy rossz kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!