Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm túlságosan gyerekes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm túlságosan gyerekes, mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Én és barátnőm között van pár év különség(ő fiatalabb) de egyszerűen ugyviselkedik mint egy kisgyerek:( 2 éve együttvagyunkmár, de mindennap bevág valami hisztit,és akármin, a legeslegkissebb dolgon is! Mindig én érzem magam rosszul,még ezt az ő hibáját is én próbálom javitani hogy megpróbálok vele beszélni! De hiába, mindennap ujból kezdődik, ha köszönök egy lány ismerősömnek, rögtön kezdi hogy mitképzelek,meg hogy én nemszeretem őt! Már kezdek megőrülni! Elhagyni nemakarom,hiszen nagyon szeretem, csak nemképes felfogni hogy az érzéseimmel játszik,és még ő van megsértődve mindenen,és ha megszolalok akkoris csak én vagyok a rossz! Megváltoztani nemtudom, de egyre nehezebb igy mellette lenni, ha meg elmondanám hogy gyerekes vagy akkor jönne ám a nagy sértődés hogy hogymertem ilyet mondani! Szerintetek mitlehetne csinálni ilyen helyzetben? Olyat nemmondhatok hogy ha nemváltoztatsz akkor vége,mert volt már ilyen és nagy harag volt utána felém!
2009. máj. 28. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

13.15 vagyok

Marha nehéz meghozni egy ilyen döntést (tapasztalat, küldtem már el úgy férfit, hogy majd megvesztem annyira szerettem, de beláttam, hogy nincs jövőnk), de kár elrabolni egymás életéből éveket, ha biztosra tudod, hogy nem működik a dolog. Lehet ez még jó lecke is lenne a lánynak, és a további kapcsolataiban kicsit visszafogná magát. Sokkal nehezebben vislené évek múlva, mikor már családot tervez esetleg.

2009. máj. 28. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
13:15ös vagyok. Tudom milyen nehéz egy hosszú kapcsolatból kiszállni. Nekem az első sikerült 2,5 évre, de hasonló éretlen okokból ki kellett szállnom belőle. Nem csak hiszti (bár a pasik ha hisztiznek sokkal rosszabbak mint a nők mert ők nem ismerik be a hiszti tényét). Az exem a kapcsolatra volt éretlen. Gyerekes volt a felfogása, nem voltak tervei 18 évesen. Nem tudtam társaságba menni vele mert az ő haveri körében a piálás a szex a tudatlanságig süllyedő bulizás volt a téma. Én nem iszom nem dohányzom nem vagyok nagy bulizós. Gondolkodj el rajta hogy ennyi idősen, ennyi idő után nem csak a megszokás tart össze vele? Szakítás után nehéz, ezt elismerem. Nekem is az volt. De mérlegelned kell. Vagy vállalod hogy tönkreteszed a saját életed és vele maradsz, vagy szenvedsz egy kicsit, de utána sokkal jobb lesz. Én majd' 1 évig voltam egyedül, de most olyan tökéletes párom van hogy kívánni nem kívánni jobbat.
2009. máj. 28. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
remek látom többen is vagyunk:) én a hosszabb monológos 13:15ös vagyok mindig a másodikként üzentem:) de látom teljesen ugyanaz a nézőpontunk:)
2009. máj. 28. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Én javasolnék még a nagyobb döntések meghozatala előtt egy módszert, amit szerintem érdemes lenne kipróbálni. Nem egyszerű, és nem lesznek tőle kellemesebbek a napjaid, de hátha használ...Szóval, amikor kiakad valamin, vagy elkezd hisztizni, egyszerűen tegyél úgy, mintha nem is történt volna semmi, kezdj el másról beszélni, de a legfontosabb, hogy NE MENJ BELE a vitába. Hagyd, hogy ő főjjön a saját levében, és hátha ő saját maga is úgy emészti meg, hogy felesleges volt vitatkozni. Ha nem tudod kikerülni a vitát sehogy sem, akkor mondd, hogy neked most el kell menned, mert valami dolgod van, vagy ilyesmi.
2009. máj. 28. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Akiről írsz akár én is lehetnék,hasonlóan viselkedtem,mindenen besértődtem.Aztán szakítás jött.De komolyan.És akkor jöttem rá,hogy mennyire szeretem!És megkerestem és bocsánatot kértem mindenért és fejben is rájöttem hogy nélküle nem tudok élni,szóval ha boldoggá akarom tenni őt is és magamat is akkor változattnom kell!Így sikerült!

Szerintem amikor felhoztad a szakítást, akkor azért durcizott be,mert túlságosan biztos a dolgában!Tudja hogy mennyire fontos neked,ezért elnézel neki mindent,szereted.Légy elfoglalt,ne csak ő legyen minden percedben!

Persze nem azt akarom írni,hogy szakíts vele,de valahogy rá kellene döbbennie hogy nem csak ő van hanem boldog lehetnél mással is és nem besértődnie kéne,meg durcizni azokon amiket monbdasz,hanem komolyan vennie,hogy tényleg mással leszel ha nem változik.Barátom is szeretett,imádott mikor elhagyott,de megtette mert elege lett belőlem!És ez nyitotta fel a szemem!Tedd féltékennyé vagy valahogy szavak nélkül érd el,hogy ne megsértődjön hanem felébredjen!

2009. máj. 28. 16:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, az lesz a helyes amit előttem írtak. Az én barátnőm is ilyen volt, bár én nem szakítottam, Vele, de kerek perec megmondtam neki, hogy ha még egy ilyet csinál, vége van. Szerettem akkor is piszkosul, de úgy voltam vele, hogy ha ezen bedurcizik, vagy emiatt végleges szakítás lenne belőle, akkor alapból nem ért sokat a kapcsolat. Szerencsére megértette, hogy mire ment ki a játék, nem is vette fel rosszul, tudta, hogy ettől független szeretem. Akkor jobb lett, egy-két balhé még volt, de alapjában véve normálisabb lett a kapcsolatunk. Most meg már egyenesen tökéletes :)

Szóval itt egy ellenpélda, hogy ebből a kapcsolatból lehet még normális kapcsolat. Szerintem lépd meg te is azt a lépést, amit én tettem. Egy hiszti után mond meg neki, hogy ha még egy ilyet csinál, vége. De tedd hozzá mindenképpen, hogy te ettől függetlenül nagyon szereted, de ezt így már nem bírod. (hiszen így is van) Ha ezen kicsapja a balhét, na akkor mond ki, hogy ennyi. Ha szeret, előbb-utóbb megkeres és bocsánatot kér, ha meg nem teszi meg ezt, akkor legalább kiléptél egy rossz kapcsolatból.

2009. máj. 28. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy halad az ügy?
2009. jún. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!