Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm túlságosan gyerekes, mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Én és barátnőm között van pár év különség(ő fiatalabb) de egyszerűen ugyviselkedik mint egy kisgyerek:( 2 éve együttvagyunkmár, de mindennap bevág valami hisztit,és akármin, a legeslegkissebb dolgon is! Mindig én érzem magam rosszul,még ezt az ő hibáját is én próbálom javitani hogy megpróbálok vele beszélni! De hiába, mindennap ujból kezdődik, ha köszönök egy lány ismerősömnek, rögtön kezdi hogy mitképzelek,meg hogy én nemszeretem őt! Már kezdek megőrülni! Elhagyni nemakarom,hiszen nagyon szeretem, csak nemképes felfogni hogy az érzéseimmel játszik,és még ő van megsértődve mindenen,és ha megszolalok akkoris csak én vagyok a rossz! Megváltoztani nemtudom, de egyre nehezebb igy mellette lenni, ha meg elmondanám hogy gyerekes vagy akkor jönne ám a nagy sértődés hogy hogymertem ilyet mondani! Szerintetek mitlehetne csinálni ilyen helyzetben? Olyat nemmondhatok hogy ha nemváltoztatsz akkor vége,mert volt már ilyen és nagy harag volt utána felém!
Márpedig ezt vele kell megbeszélned. Ha nem változtat, akkor ígyis-úgyis előbb utóbb szakítás lesz, ezt neked és neki is be kell látnia.
2009. máj. 28. 13:11
3/17 A kérdező kommentje:
Amugy szeret engem nagyon, ezt sokszor bebizonyitotta már,efelől nincs kétségem, csak valamiért mindig eztcsinálja velem,és nemértem meg! Ő sem válaszol rá semmit
2009. máj. 28. 13:12
4/17 A kérdező kommentje:
17éves
2009. máj. 28. 13:12
5/17 anonim válasza:
Hát akkor kezdj érett hölggyel vagy mondd meg neki, neked ehhez nincs idegzeted és rá fog menni a kapcsolatotok.
2009. máj. 28. 13:14
6/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nemlehet erről beszélni vele...az a váűlasz jön mindig h nincs semmi, meg ilyen terelő szövegek...de egyszerűen énmár nemtudom mitcsináljak vele, nemszeretném hogy ezt bárki másis átélje rajtam kivűl, lassan diliházban jutok ki
2009. máj. 28. 13:14
7/17 anonim válasza:
Lehet még húzni-halasztani, de előbb utóbb úgyis szakítás lesz ennek a vége. Hacsak nem felnő a "kislány".
2009. máj. 28. 13:15
8/17 anonim válasza:
ha ennyi idős már akkor nem viselkedhetne ennyire gyerekesen. ha ezt nem képes megérteni akkor éretlen egy komolyabb párkapcsolatra és ahogy nézem te erre vágysz. választás elé kell állítanod. vagy képes a kompromisszumra vagy elveszíthet. ha ezen megsértődik, vagy nem fogja fel a dolgot akkor nem érdemli meg hogy valaki ennyit foglalkozzon vele.
2009. máj. 28. 13:15
9/17 A kérdező kommentje:
13:15-ös
Teljesen igazad van, énis igy gondolom, de akármennyire is hülyének néztek én szeretem őt, nemlennék képes őt otthagyni, ez eddig a leghosszabb kapcsolatom, szinte már hozzánőttem! Ha előállok egy olyannal hogy válassz akkor az a biztos bukás lessz, mert abbol rögötn arragondol hogy már nemszerethetem! Régen már feltettem neki ezt a kérdés...megváltozott...de utólag kiderült hogy nagyonrosszul esett neki,és mindenki aztjavasolta neki hogy hagyjon el engem mert ilyet nemond egy oylan ember aki szeret
2009. máj. 28. 13:19
10/17 anonim válasza:
Van a baráti társaságomban hasonló helyztű srác.
Szerintem ez nagyon zavaró lehet,mondjuk ő nyilvánosan meg is mondja neki... A múltkor a buli közepén vágott be egy hisztit,és nem veszi észre magát,milyen kellemetlen helyzetbe keríti így barátját. Nem akarom pontosan leírni mi történt rám ne ismerjenek...
Az barátom mindig mondja neki ogy ez kellemetlen neki,de a nő egyszerűen nem tud viselkedni,lassan nekik már vége lesz a kapcsinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!