Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok megcsókolna egy másik lányt / fiút megbocsátanátok?
Annyira a körülményektől függ... Hogy és milyen csók volt, ki kezdeményezte, hol történt és mikor...
Van, amit meg lehet bocsátani, és van, amit nem.
De az is más kérdés, hogy megbocsátom és vele maradok, vagy
nem bocsátom meg, de vele maradok.
Vagy megbocsátom, de nem maradok vele,
nem bocsátom meg, és nem is maradok vele...
Bocs, ha kicsit filozofikusra sikerült, de tényleg többféle kimenetele lehet a dolognak.
Viszont ha a legegyszerűbb esetet nézzük: találkozik egy lánnyal, és váratlanul elcsattan egy csók (mindegy, ki a kezdeményező), és én ezt megtudom...
Hát, nagyon rosszul esne, és talán hosszú időbe telne, míg túl tudnék rajta lépni, és teljesen meg tudnám bocsátani, mivel
a Kedvesem nem olyan karakter, akiről hittem volna, hogy csalódást tud okozni nekem, és mellesleg nagyon jól csókol. És elképzelni sem tudom, hogy más lányt csókolgasson, akár még csak véletlenségből is...
De ennek elég kicsi a valószínűsége. :) (Csupán elmélkedés - filozófia)
23/L
amikor először előfordult szüneteltünk 1 hétig aztán túltettem magam rajta és kibékültünk.
nagyon rossz élmény még ma is ha visszagondolok rá , hiszen a szemem előtt történt az egész:S
aztán rá 3 hónapra újra megtörtént egy másik lánnyal , akkor már nem nyeltem le, dobtam...
17/L
Hát csókot nehezebben bocsátanék meg, mint szexet, az halálbiztos.
Egyszeri alkalommal talán elviselném, következőnél kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!