Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a magasabb iskolai végzettséggel rendelkezők sokkal boldogabbak egy párkapcsolatban, és tovább együtt is maradnak?

Figyelt kérdés
barátnőim, ismerőseim, akik egyetemre jártak/járnak, és azt veszem észre, hogy a párkapcsolatban sokkal boldogabbak, és nekik minden sokkal könnyebb. Gimiben is versenyekre jártak, mindenben kiválóak voltak, szinte tökéletesek. Otthon is rendezett anyagi körülményeik voltak.Mindent megkaptak, amire vágytak. Nekem nem volt ilyen szerencsém. Anyagi okok miatt nem tanulhattam tovább, bármennyire is szerettem volna. Valahogy minden sokkal nehezebb számomra, pedig nagyon optimista vagyok, és törekszem a jobbra mindenben. De mindig pofára esek szerelemben, és anyagiakban is.
2012. jan. 22. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen de azért a tanultság sokat számít.

Értelmesebben tudják rendezni a gondjaikat, a kedves apuka jó eséllyel nem fog már 40 évesen kocsmatöltelék lenni. Talán jobb fizető állást kapnak majd (Bár ez Magyarországon korán sem biztos sajnos). És sok olyan hülye embert is felvesznek egyetemre akinek egyáltalán nem ott van a helye. Így semmire sincs garancia.

2012. jan. 22. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem pont fordítva van. A szegényebbek és iskolázatlanabbak boldogabbak.

A magasabb végzetséggel rendelkezőknek a karrier és az anyagiak fontosabbak és ez sok időt elvesz az emberektől, amiért érzelmileg sem tudnak úgy kötődni egymáshoz.

2012. jan. 22. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
szóval te csóró vagy és buta?
2012. jan. 22. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
a szegények életét pedig megkeseríti a saját nyomoruk-minden szinten. és tegyük hozzá, hogy egy diplomás nem feltétlenül gazdag és karrierista-ez nem amerika édesem!
2012. jan. 22. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Igen! Főleg ha már valaki komolyabb kapcsolatokba gyerek/házasság gondolkozik... mivel egy ügyvéd 500000-ret keres... egy 8 általánosos meg segélyt kap..
2012. jan. 22. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig sokkal jobb egy ilyen egyszerűbb szuper csaj párkapcsolatra amilyen te is vagy.
2012. jan. 23. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Így igaz. Minél képzettebb vagy és minél több a pénzed, annál boldogabb is leszel. Ez egyenesen arányos.

Persze ezt sokan vitatják, csak elfelejtik, hogy se pénzük, se végzettségük nincs, hogy érveljenek ez ellen.

2014. júl. 24. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy van összefüggés.

> Gimiben is versenyekre jártak, mindenben kiválóak voltak, > szinte tökéletesek. Otthon is rendezett anyagi

> körülményeik voltak.Mindent megkaptak, amire vágytak.

Rám ez abszolút igaz. Nagyon jól tanultam, látszólag jó családból származom, szüleim együtt vannak. Anyagiakban sosem szenvedtem hiányt, most sem. Szakmailag elég sikeres vagyok.

A magánéletem egy nagy nulla. Sosem volt években mérhető hosszúságú párkapcsolatom. Szoktak lenni ismerkedéseim, rövid kapcsolataim, de mindig elmenekülnek előlem a pasik.

Szóval ilyen is van.

29/N

2014. aug. 4. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!