Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejteni egy szemét görényt. Tippek?
Átvert, kihasznált, utálom, h annyira hülye voltam, h megnyíltam neki. És, h nem hallgattam az érzéseimre, mikor azt súgták, dobd ezt a köcsög lelki szegény, elkényeztetett barmot.
A baj az, h még mindig nem tudom kiverni a fejemből. Megőrülök tőle, h gondolok rá, de mégsem tudok mit tenni. El akarom felejteni, kitörölni unblock az egészet. De nem megy. Pasizni, bulizni eljárni sajnos mostanság nem tudok, több okból kifolyólag. Tudjátok mit élveznék a legjobban?? ha megleckéztethetném, revansot vennék, és emelt fővel tudnám lezárni a dolgot.
A megbocsájtásnál nincs bosszú.
Beszélgess vele, hívd meg kávézni vagy teázni és rendezzétek a bonyodalmakat.....mindig mindent meglehet bocsájtani.
VAS béke.
@András2222
Az RKO pitsafüst. A TOMBSTONE PILEDRIVER, az a király.
De a team deathmatch jó ötlet :D
B*sszus ugyanez van velem is.A különbség annyi, hogy én eljárok bulizni is már.Mindenhova elmegyek ahova csak tudok társaságba,emberek közé.De nem elég.Nem ad semmi pluszt...Évek óta mindig felbukkan az agyamba...
Én is azt mondom,hogy beszélj vele,már ha lehet értelmesen.Nálunk nem lehet,ez is baj:( pedig tudom a gondolatait :D
Nem értitek:) Találkozgattunk elmondtam neki az érzéseimet, h beleszerettem, azt hittem, h nincs semmi gond, attól függetlenül, h a válasza egyértelmű nem volt.
Nem vagyok értetlen felfogtam, elfogadtam. De az, h utána mintha ollóval vágtak vna el mindent és még Karácsonyra is b.szott írni vagy vmi, azáltal megalázva éreztem magam.
Értéktelennek....és ez bánt. És legszívesebben letépné a tökeit....
Nálunk sem lehet beszélgetni...Egyáltalán nem kezeljük felnőtthöz méltón dolgot.
Bánt, nagyon...
a kerdesedbol itelve te sem lehetsz kulomb....
Zsak a foltjat...meg azt sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!