Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni, mit tegyek?
2 hete szakitott velem a barátom, de nem ám a normális módon,ahogy ezt illik(bár soha nem gondoltam volna,hogy bekövetkezik, minden rendben volt köztünk, támogatta mindenki a kapcsolatunkat) egy reggel arra ébredtem,hogy kivette a facebook kapcsolatunkat, és aztán egy szót se váltottunk. nem kereseett, én meg úgy becsődöltem érzelmileg,hogy majdnem öngyilkossághoz folyamodtam, őrület mit érzek iránta. valaki tanácsot tudna adni,mit tehetnék annak érdekében,hogy elfelejtsem?
17/L
2012. Az emberek facebookon szakítanak.
Azt a büdös életbe bele...........
A gyerek pedig egy bunkó tajparaszt. Ezért ne ostorozd magad
kedves első!
két hete még 2011 volt, pont karácsony.
sokan mondták ezt,hogy ne ostorozzam magam,mert ő veszitett többet, elveszitett egy olyan lányt, aki soha semmiért nem dobta volna el.
kedves második!
abszolutt nincs erőm ilyesmire, egész napokat sírok folyamatosan és folyton attól félek,hogy valahol összefutok vele. és igazából nincsenek barátaim se,akikre számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!