Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb?
Egy hete szakított a barátom velem,mert volt egy kis félre értés, nem nagy dolog volt, kis hülyeség(csak túlreagálta).Ma kijön hozzám beszélgetni, de lehet én megyek.Vissza szeretném kapni, neki már elege van a durcizásból és vitából, de ezen lehetne változtatni. Nagyon szeretjük egymást, ő is és én is őt! 3 év 6 hónapot voltunk együtt. Nem szeretném, hogy teljesen vége legyen, lécci írjatok valami ötletet, hogy hogy viselkedjek vele meg ilyesmiket, teljesen kivagyok borulva, nagyon rossz nélküle, arra is gondoltam hogy valami szerelmes levelet írok neki.... de lehet az lenne a legjobb és amiről szeretnék vele beszélgetni, hogy legyen egy kis szünet, gondolja végig hogy képes lenne e folytatni meg ilyenek, és ha rájött akkor keressen, persze közben beszélgetünk vagy ahogy szeretné.
Tanácsokat adjatok lécci, olyat ne írjatok, hogy már nem érdemes vagy ehhez hsonlót.köszönöm.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!