Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Él valaki kettős életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valaki kettős életet, lehet ezt sokáig csinálni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan viseli, hogy két társa van egyidőben, milyen problémákat okoz ez, persze úgy, hogy mindketten házasok.
2009. máj. 28. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek kb. fél évig ment. Aztán bebukott itthon. Azóta nem olyan vidám, pláne, hogy a barátnője mostmár ezerrel a közös életüket tervezi, én meg a válásunkat. Neki addig volt jó, amíg nem bukta be ezt a dolgot.
2009. máj. 28. 09:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, bukta után már nehezebb kivitelezni a dolgokat.
2009. máj. 28. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy sokáig menne. Az örökös bujkálás, titkolózás, hazudozás előbb-utóbb vmelyik kapcsolatot megmérgezi. Előbb-utóbb úgyis lebukik az illető.
2009. máj. 28. 09:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor tovább fokoznám a kérdést. És úgy meddig lehet vajon folytatni, ha már lebuktak?
2009. máj. 28. 11:16
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem ha valaki a vadászöszötn miatt keres új nőt ill férfit és lebukik akkor ugy már nem oylan izgalmas és nem sokáig fog tartani
2009. máj. 28. 11:52
 6/13 anonim ***** válasza:

az én férjem is fél évig bírta.

ha már bukta van, utána is lehet folytatni. mindent meg lehet oldani....

2009. máj. 28. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Szóval az én férjem januárban bukott, a kapcsi azóta is tart, viszont engem ez már nem érdekel. Az, hogy ő ott mit mond, azt nem tudom. Én azért szoktam biztatni, hogy nyugodtan cuccolhat a barinőjéhez, dehát nem nagyon akar menni. Mondjuk megértem, mert ugye onnan nem mehet rögtön félre..A hiba ott csúszott a számításába, hogy azt hitte, meg tud majd békíteni, és akkor nem lesz olyan nagy a veszteség.

Gondoltam már arra, hogy kicsit kavarok neki, és elmondom a barinőjének, hogy szabad a pálya :))

2009. máj. 28. 12:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem a férfiak azért nem koccolnak, mert a barátnőjükkel jól érzik magukat, a régi jó asszony meg mos főz takarít rájuk. És emellett izgalmasnak érzik a másik kapcsolatukat. Ha visszamennének mi lenne? Ugyanaz, előbb utóbb más után néznének, mert először is ezt tették.
2009. máj. 28. 14:10
 9/13 anonim válasza:
75%

Addig nem gond, ameddig mindkét félnek elég az, hogy csak szeretők, amíg mindketten elfogadják, és tiszteletben tartják, hogy a másik családi életét.

A gond ott kezdődik, ha egymásba szeretnek, mikor egyikőjüknek, vagy mindkettőjüknek kevés a "szerető" szerep.

Ott dönteni kell.

Én ebben a helyzetben vagyok, a döntésemet meghoztam, elköltözök a férjemtől. A gond csak az, hogy egyszer a szerető is azt mondta, ha költözök, ő is megteszi. Aztán azóta erről nem esett szó. Félek, ha rákérdezek, és ő még nem kész rá, azt gondolja majd, hogy túlzottak vele szemben az elvárásaim.

Szóval problémamentesen, boldogan sokáig nem lehet csinálni.

2009. máj. 28. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
7 éve csinálom,a férjemmel élek,a kedvesemet szeretem,és szeretni fogom örökre,akár mi is lesz.Válni nem tudok(anyagiak,gyermekek,szülők,stb).Én őt elhagyni soha nem tudom,ő az életem.És a kérdésre a válasz:az első héten már lebuktam! Azóta többször is,de nagyon vigyázok.Napi szinten találkozgatunk,de hetente legalább 3-4szer.megy ez ,csak oda kell figyelni.Itthon is és vele is helytállni.Néha fárasztó,de jól bírom.
2009. máj. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!