Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él valaki kettős életet, lehet ezt sokáig csinálni?
az én férjem is fél évig bírta.
ha már bukta van, utána is lehet folytatni. mindent meg lehet oldani....
Első vagyok. Szóval az én férjem januárban bukott, a kapcsi azóta is tart, viszont engem ez már nem érdekel. Az, hogy ő ott mit mond, azt nem tudom. Én azért szoktam biztatni, hogy nyugodtan cuccolhat a barinőjéhez, dehát nem nagyon akar menni. Mondjuk megértem, mert ugye onnan nem mehet rögtön félre..A hiba ott csúszott a számításába, hogy azt hitte, meg tud majd békíteni, és akkor nem lesz olyan nagy a veszteség.
Gondoltam már arra, hogy kicsit kavarok neki, és elmondom a barinőjének, hogy szabad a pálya :))
Addig nem gond, ameddig mindkét félnek elég az, hogy csak szeretők, amíg mindketten elfogadják, és tiszteletben tartják, hogy a másik családi életét.
A gond ott kezdődik, ha egymásba szeretnek, mikor egyikőjüknek, vagy mindkettőjüknek kevés a "szerető" szerep.
Ott dönteni kell.
Én ebben a helyzetben vagyok, a döntésemet meghoztam, elköltözök a férjemtől. A gond csak az, hogy egyszer a szerető is azt mondta, ha költözök, ő is megteszi. Aztán azóta erről nem esett szó. Félek, ha rákérdezek, és ő még nem kész rá, azt gondolja majd, hogy túlzottak vele szemben az elvárásaim.
Szóval problémamentesen, boldogan sokáig nem lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!