Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szeretnétek olyan világban élni, mint régen?
NEM.
Sosem kezeltem alsóbbrendűnek a nőket. Én is megcsinálom a
házimunkát, elmosogatok, kitakarítom a lakást, ha épp úgy
van időm. Volt olyan párom, aki napi 12 órát melózott, én
meg mindig magamnak osztottam be az időm. Főzni is tudok.
Nem szeretem a "droid" nőket. Legyenek önálló cselekedete-
i, gondolatai.
Azt el tudom képzelni, hogy a barátnőm otthon van a gyerekekkel és csak én dolgozok.
De ettől ő nem lesz alsóbbrendű, nem fogom és nem is akarom megcsalni. Én is szoktam főzni és mosogatni is. A gyereknevelésben is kell vennem a részemet.
Te honnan veszed hogy régen ilyen világ volt???
Igen jobb volt régen!!! A nők otthon gyermeket neveltek a fér fiak dolgoztak, Ha jó volt a kapcsolat akkor nem csalták meg egymást, és nem mentek szét 1 év után hanem eggyüt élték le az életüket. Ezzel szemben ma sokszor a nők (és férfiak is) karrieristák nemvállalnak gyereket, nincs állandó kapcsulatuk letérdelnek egy előléptetésért, és sok 15 éves lány nagyobb kur*a mint a mamája 35 évesen. A férfiak is melóznak (ha van munka) nincs idő a családra gyerekekre ezért van annyi elfajzott idióta. Na akkor melyik világ is kell????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!