Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 koruli parok, akik mar regen egyutt vagytok, milyen surun szeretkeztek? Ugyanugy kivanjatok meg a parotokat?
A feleségemet 14 éve ismertem meg és két év járkálás után vettem el,ha tehetném minden nap ráugranék,de a heti 3-4 azért meg van.Ha én nem vagyok elég fickós akkor ő jelentkezik!
37F
21 éves voltam mikor házasodtunk, most vagyok 32.
13 év együttélés, 2 gyerek után olyan heti 3-4 szer mindig találunk rá alkalmat szerencsére.
32/F
Én nem a páromat kívántam, hanem a szexet. A heti 3-4 alkalo meg volt.
35/F
Barátnőm/élettársam: 26 éves
Én 28
heti 2-3x ahogy dolgozok általában.
16 éve vagyunk együtt, van két gyerek.
Változó. Egy stresszesebb, terheltebb időszakban előfordul, hogy inkább magunkban lennénk, vagy éppen beszélgetni szeretnénk többet. Ilyenkor heti 1, max 2.
A másik véglet, hogy feltámad a tiniszerelem, és mosogatás közben a konyhapulton, vagy fogmosás közben a mosdókagylón is ráugrunk egymásra. Ilyenkor a heti 4-5 is simán össze tud jönni, ha a gyerekek nem rontják el :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!