Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm, és ez most nagyon szíven szúrt. De komolyan. Ezért kérek tőletek tanácsokat, hogy hogyan tegyem túl rajta magamat, illetve hogy mit tegyek? Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat, légyszíves így is összetörve vagyok.2012. jan. 21. 21:14
12/16 anonim válasza:
Igaza is van, ne próbáld visszaszerezni... Keress mást, fiatal vagy, előtted az élet
13/16 anonim válasza:
Ne nézegess most jópár hónapig közös képeket, pakolj el minden rá emlékeztető dolgot, ajándékot..stb, töröld/tilsd facebook-ról, töröld az sms-eit, számát, mindent. Ne keresd a társaságát. Én még néhány közös ismerőst is kiiktattam fb-ról, mert véletlenül se akartam meglátni a kommentjeit. Ennyit tehetsz, az idő meg majd teszi a dolgát. Attól függően, mennyire szeretted, mennyire tervezted vele az életedet, fog ez a szar időszak tartani. (pár héttől hónapok, akár 1 év) Nekem a 2 éves kapcsolatomat életem eddigi legnagyobb szerelmével fél év alatt sikerült nagyjából kiheverni, de még most se vagyok százas. Szóval nem tudom, meddig fogsz szenvedni, de nagyon fogsz, erre készülj fel. De sose felejtsd el, hogy egyszer minden elmúlik, így a bánat is.
14/16 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm. Jól esnek a tanácsok.
2012. jan. 22. 00:07
15/16 A kérdező kommentje:
Még nyugodtan várok tanácsokat, jó érzéssel tölt ahogy olvasom őket.
2012. jan. 22. 00:18
16/16 anonim válasza:
Kockulj!
COD, WOW, LoL, esetleg bármilyen online addiktív játék. Annyira be tud szippantani, hogy élni is elfelejtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!