Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat kérnék! (? )

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel a napokba ismerkedtem meg s hát járni szeretne velem. Aranyos meg úgy érzem szeretem én is csak nem tudom hogy írjam meg neki hogy én most tanulásra koncentrálnék s nem szeretnék kapcsolatot, meg, hogy azt hogy írjam meg neki... egy suliba játunk s már szájrapuszit akar ha talizunk, de én meg suliba valahogy nem szeretném csinálni... :s vagyis mutogatni hogy én akkor most járok valakivel meg ááhhh nem tudom... fogalmam sincs hogy miért de valahogy nem. Nem tudnátok segíteni hogy írhatnám meg neki hogy ne bántsam meg s ne sértődjön meg?? :s

2012. jan. 10. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Na, akkor tisztázzuk már előbb, hogy akkor szereted-e vagy sem? :D
2012. jan. 10. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondd el neki őszintén, ugyanis ha azt érzik a fiúk, hogy "kíméletes" akarsz velük lenni, akkor 1000x jobban fognak rád haragudni, mert még arra méltók, hogy rendesen megmond nekik mi a hézag.

Amúgy a férfiak egyszerű lények és az egyenes beszéd a legcélravezetőbb velük szemben.

22/L

2012. jan. 10. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű lények. pff

Akkor te csak két luk vagy

2012. jan. 10. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Majd én válaszolok egy normálisat:

Szerintem ne akarj vele járni, mert fenntartásaid vannak egyenlőre. Hagyd ki és lépj tovább.

2012. jan. 10. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Oszt hány éves vagy?
2012. jan. 10. 17:04
 6/6 anonim válasza:
hát szerintem , hogy ha van egy kis kétséged is affelöl , h szereted e vagy nem..inkább a nemet válaszdd mert még megjárhatod...
2012. jan. 10. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!