Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a lányt aki (. ) /?
Figyelt kérdés
akinek van barátja keresi a társaságom azt mondja szerelmes de tuti nem az.Csak 1 biztos pontot lát az emberünkben.2009. máj. 27. 22:42
1/6 anonim válasza:
Hagyd békén. Ha akar valamit majd jelez! És mi van ha szerelmes, természetesen a barátjába, te meg bepofátlankodsz?
2/6 anonim válasza:
Ha azt mondja hogy szerelmes a barátjába akkor hagyd békén!(Az mindegy hogy valojában igen vagy nem az már nem a te dolgod a lényeg hogy megmondta neked)NE csak a flörtöléssel és a "keresi a társaságom"féle jelekre figyelj!HA aztán mégis akar tőled vmit akkor majd megkeres.De ezzel a 'majd én a nagylegény'elcsábítom dologgal csak kiábrándítod.
3/6 anonim válasza:
Én is hasonló cípőben jártam, az én tanácsom hogy hagyd a fenébe. nem éri meg vele vesződni, valószínűleg csak kihasznál, imponál neki az hogy tetszik még egy pasinak, aki körül ugrálja akkor is ha a faszija esetleg le sem szarja.
keress egy normális csajt aki egy bókodtól is odavan, ne fecséreld az energiáid egy ilyen csajra, akármennyire is tetszik.
4/6 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló:azért ez nem teljesen így van.pl nekem is van egy kapcsim már 4 éve.a barátom elhanyagol kicsit...nincs már benne a tűz...nem bokolgat mint régen de nagyon szeretem.(ilyen az élet)nehéz tullépnem és nem is akarok mert csak arra várok hátha jobb lesz(ami nem valószinű,de a szeretet/szerelem nagy úr)ezért rám jött a chatelhetnék,és beszélgettem egy sráccal,nagyon jó fej volt satöbbi...és találkoztunk mint haverok...ő azt akarta legyen vmi köztünk én mondtam hogy ne mert szeretem a barátom.de azért ezzel a sráccal jókat nevettünk bokolt nekem megdobta az önbizalmamat...el gondolkoztam talán lépni kéne...de nem meret rájöttem hogy én tiszta szívemből szeretem a drágámat.szóval nem biztos hogy szórakozik a csaj...csak meginog,és bizonytalan...
5/6 anonim válasza:
Lehet, de ez a srác szemszögéből nem sokat változtat a dolgokon és végsősoron mégis csak az lett amit leírtam.
Szóval srác, ha rám hallgatsz hagyjad. :)
6/6 A kérdező kommentje:
XD
2009. máj. 29. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!