Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás után helyre lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után helyre lehet hozni a kapcsolatot? Van olyan aki egyszerűen nem tud megbocsátani?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom itt, h sok nő megbocsát, és élete végéig benne van a trauma amit a hűtlenség okozott. De persze ue. vonatkozik a férfiakra is. Meg lehet bocsátani azt h elárul a szerelmetek?

Érdekelne h a többi nő és férfi h éli meg ezt. Számomra a megcsalás után nincs bocsánat. Szerintetek?

2009. máj. 27. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hm,nehéz dolog igazából neked kell eldöntened,hogy melyiket választod.Megbocsájtani,ill.elfelejteni szerintem nem lehet(saját tapasztalatból mondom),de az,hogy így alakult annak oka volt,beszéljétek át nagyon, véleményem szerint megoldható a folytatás,ha mindketten mérlegelitek ki mikor és mit hibázott a kapcsolatban!?

2009. máj. 28. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A hozzáállásod attól függ, hogy csaltak-e már meg. Ha még nem, akkor az ember kategorikusan kijelenti, hogy soha nem bocsátaná meg. Azonban, ha megtörténik, már nem olyan egyszerű a helyzet. Főleg a körülmények ismeretében. (Mennyi idő után, vannak-e gyerekek, kóbor szex, vagy érzelmes kapcsolat alakult ki stb.)

Amíg nem csaltak meg engem sem, addig én is azon a véleményen voltam, hogy kidobni a francba, és soha többé rá sem nézni. Ma már más véleményen vagyok.

2009. máj. 28. 12:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
10:53as igazad van, és ne hagyd, hogy azt higgye, hogy egy kis puncsolással minden el van intézve, fordítva bezzeg...
2009. máj. 28. 15:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Engem még nem csaltak meg, lehet azért is ragaszkodom a nem megbocsátáshoz annyira. Elég büszke a természetem nem tudnám magam olyan szerepben elképzelni ahol én vagyok az áldozat, örök félelemben élni mikor csal meg újra, nem bírám lelkileg. Előbb utóbb úgyis szakítás lenne. És vki írta h a pasik rögtön dobják a lányt megcsalás esetén...ez igaz. Akkor nekünk nőknek miért kéne megbocsátani? Miért csak mi bocsátunk meg. Ezért is gondolom úgy h megcsalás után szakítás a legkorrektebb megoldás(hozzáteszem párom sem bocsátana meg ha félremennék). Minek szenvednék amikor előttem az élet? Aki megcsalt az már amúgy sem szeret igazán, elárult. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. máj. 29. 12:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt a nem megbocsatast nem jelentem ki olyan kategorikusan...

Sajat tapasztalatbol kiindulva...kapcsolatunk elejen tobbszor megcsaltam a baratom, persze csak csok volt...az igazsag, hogy en sem tudom miert.

De o mindvegig megbocsajtott, allitolag annyira ragaszkodott hozzam, hogy nem tudott volna elhagyni...

Ezt vegig gondoltam, es utana nem csaltam meg egyszer sem...es eljutottam arra a pontra, hogy barmilyen "jo pasi" legyen is az illeto, valahogy nem jon hogy megcsaljam....

Van ez igy...

2009. júl. 30. 19:46
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem a barátom meg tudott bocsátani! :9 benne maradt a tüske,de probálta nem mutatni felém,mert így is oylan rohadtul éreztem magam miatta. Én nem akartam h megbocsásson,mert ugy éreztem nem érdemlem meg őt... de meg lehet bocsátani. Igaz azóta már nem járunk,de nem a megcsalás miatt szét.
2009. júl. 30. 21:24
 17/18 wicked wizard válasza:
őszintén szólva elég határozottan álltam a dolog előtt, kisebb korom óta. az egyértelmű nem, mindig ott volt bennem. 2 komoly kapcsolatom volt eddig, az egyik két hónapig, a másik 2 évig tartott. az elsőnek megcsalás miatt lett vége. a másodiknak szintén, de az illető nagyon hajt, hogy megbocsájtást nyerjen, és, hogy újra tudjuk kezdeni. hajlok afelé, hogy jó, vágjunk bele, de sokszor eszembe jutnak azok, amiket a gépében olvastam, sokszor eszembe jutnak a 2 év alatt szerzett sérelmek, és eléggé belefáradtam. a kérdőjel mindig ott lesz bennem, ha újra összejövünk, és így nem az igazi, mert bizalomépítésre volna szükség.
2013. szept. 27. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
nehéz dolog a megbocsájtás!
2014. febr. 8. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!