Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után helyre lehet hozni a kapcsolatot? Van olyan aki egyszerűen nem tud megbocsátani?
Sokat olvasom itt, h sok nő megbocsát, és élete végéig benne van a trauma amit a hűtlenség okozott. De persze ue. vonatkozik a férfiakra is. Meg lehet bocsátani azt h elárul a szerelmetek?
Érdekelne h a többi nő és férfi h éli meg ezt. Számomra a megcsalás után nincs bocsánat. Szerintetek?
Szia!
Hm,nehéz dolog igazából neked kell eldöntened,hogy melyiket választod.Megbocsájtani,ill.elfelejteni szerintem nem lehet(saját tapasztalatból mondom),de az,hogy így alakult annak oka volt,beszéljétek át nagyon, véleményem szerint megoldható a folytatás,ha mindketten mérlegelitek ki mikor és mit hibázott a kapcsolatban!?
A hozzáállásod attól függ, hogy csaltak-e már meg. Ha még nem, akkor az ember kategorikusan kijelenti, hogy soha nem bocsátaná meg. Azonban, ha megtörténik, már nem olyan egyszerű a helyzet. Főleg a körülmények ismeretében. (Mennyi idő után, vannak-e gyerekek, kóbor szex, vagy érzelmes kapcsolat alakult ki stb.)
Amíg nem csaltak meg engem sem, addig én is azon a véleményen voltam, hogy kidobni a francba, és soha többé rá sem nézni. Ma már más véleményen vagyok.
Ezt a nem megbocsatast nem jelentem ki olyan kategorikusan...
Sajat tapasztalatbol kiindulva...kapcsolatunk elejen tobbszor megcsaltam a baratom, persze csak csok volt...az igazsag, hogy en sem tudom miert.
De o mindvegig megbocsajtott, allitolag annyira ragaszkodott hozzam, hogy nem tudott volna elhagyni...
Ezt vegig gondoltam, es utana nem csaltam meg egyszer sem...es eljutottam arra a pontra, hogy barmilyen "jo pasi" legyen is az illeto, valahogy nem jon hogy megcsaljam....
Van ez igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!