Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze egy nővel? (lent)

Figyelt kérdés

kérdésem egyszerűnek tűnik de korántsem az ugyanis leírom a jelenlegi helyzetemet és ez alapján kérnék válaszokat...

nagyon sok nő tetszik az évfolyamomban ,de nem merem őket megszólítani ,sokszor azt érzem ,hogy készen állok sőt kell nő de aztán amikor odáig jutok, hogy na majd én leszólítom!...semmi ...lapítok

szerintetek hogyan küzdjem le a félelmem a nőkkel ,leégéssel szemben ? az volt zavaró amikor tegnap előtt engem nézett a nő és úgy zavarba jöttem ,hogy egyszerűen nem mertem a szemébe nézni olyan szép a szeme (ő az egyik aki bejön)

mielőtt bárki gondolná ,nem vagyok éretlen a nőkhöz, mert sokat beszélgetek velük és ők is mondják ,hogy készen állnák ,és hogy ne féljek de én a ti véleményetekre lennék kiváncsi...

nagyon megvisel ,hogy nem bírom rávenni magam ,hogy oda menjek és beszélgessek olyan nővel aki bejön szóval kérlek titeket normálisan, hogyan menjek oda 13-15 éves nőhöz?

és még valami, tudjátok vannak azok a csajok akiknek ilyen sok barátnőjük van meg fiú ismerősük meg sok képen szerepelnek tőlük valamiért tartok, mert akkor megismertet az összes ismerősével és nem akarom ... ezzel egyet értetek mit gondoltok erről?

minden kérdésemre a választ előre is köszönöm !

köszönöm azt is ,hogy megtisztelt azzal,hogy elolvasta!

2012. jan. 21. 17:51
 1/4 anonim válasza:
A 13-15 éves csitri messze van a nőhöz, kislány. A kislányoktól meg nem kell félni. Vagy várj még egy kicsit hogy te is érettebb légy.
2012. jan. 21. 17:54
 2/4 Valaszolok ***** válasza:

"mielőtt bárki gondolná ,nem vagyok éretlen a nőkhöz, mert sokat beszélgetek velük és ők is mondják ,hogy készen állnák"

"nagyon megvisel ,hogy nem bírom rávenni magam ,hogy oda menjek és beszélgessek olyan nővel aki bejön szóval kérlek titeket normálisan, hogyan menjek oda 13-15 éves nőhöz?"

Szerintem ez megválaszol mindent....:D:D

2012. jan. 21. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos egyet kell értenem az elsővel. Ritka köztük a normális. Kislányok még, az érdekli őket, hogy milyen legyen a körmük, meg hogy elég népszerűek-e na meg, hogy minden ismerősük szereti-e és cukinak találja-e őket. Pasit meg az alapján választanak, hogy mennyire menő, nem érzések alapján. Tisztelet a kivételnek. Tudom, hogy kicsit furi, hogy ez a véleményem saját nememről és korosztályomról, de ez van...:)

14/L

2012. jan. 21. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
nem kell ennyire félni a csajoktól, nem harapnak, főleg nem a 13-15 évesek. amúgy te hány éves vagy?
2012. jan. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!