Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Újra össze jöjjek vele?
Ezt neked kell eldöntened. A fiú szempontjából szerintem jobb lenne, ha nem próbálnátok meg újra, hiszen ő az, aki megégette magát. Meg kell beszélni, hogy ha újra összejöttök, akkor min kell javítani, mi az ami jó, stb. És a legfontosabb, hogy ne azért jöjjetek újra össze, mert hogy most neked éppen nincs más. Ha már nem érzel olyan mértékű szerelmet, meg nem vele képzeled el az életed, akkor kétlem, hogy érdemes lenne.
Esetleg elkezdhetnétek randizni újra pár hónapig, hátha kialakul valami.
Semmi esetre se menj vissza hozzá, hiszen az írásodból egyértelműen látszik, hogy te nem szereted őt, nem vagy szerelmes. Ez kb úgy jön le, hogy ha nincs ló, jó a szamár is. Most jól meglennétek együtt, de ahogy jön egy másik férfi aki felkelti az érdeklődésedet te valószínűleg ott hagynád.
Ne játsz az érzéseivel! Még van esélye neki is arra, hogy megtalálja az igazit illetve neked is. Maradjatok barátok.
Hát az biztos, hogy nem ő a igazi.
Mert az írásodból az jön le, hogy "Ha ló nincs, szamár is jó" alapon lennél vele.
Neked ez lehet, hogy megfelelne.
Én inkább a volt barátodat nem értem, hogy hogy nem esik le neki, hogy ő csak pótlék lenne számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!