Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik! Sztetek milyen az ilyen csaj?
Van egy barátnőm, akivel eléggé jobban vagyok, szinte mindent elmond nekem! Ő nagyon duci (szal 150 kg körül, 160 centis, göndör hajú!), felregisztrált társkeresőre, és írnak is neki. Most két srácot hülyített, hogy lemegy hozzájuk az ország másik felére, csak miatta, a másiknak pedig azt mondta, hogy én is megyek vele, majd én pedig "elszórakozok" vele... -.- De közben a csaj csak hülyíti őket!
Megkérdeztem tőle, hogy ez mire jó, és azt mondta, hogy úgy bánik a pasikkal, ahogy ők vele...! Jó... az igaz, hogy tetszett neki egy kib*szott jóképű srác, de az nem akart tőle semmit. Nem is hitegette, hogy lehet valami! A csaj írt rá mindig...
Mutatta, hogy miket beszélgetett az előbbi két sráccal, és hát behaltam! Az egyikkel a szexről, meg hogy hogyan szereti, meg hogyan fogják csinálni... :O A másik sráccal csak rólam beszélgettek, hogy hogy nézek ki, mit szeretek...
Mit tegyek, hogy felfogja, ne játsszon mások érzelmeivel?! Mert én már mindet próbáltam, de egyik sem jött be! :S
u.i. Jah, a bnőm meg én 16 évesek vagyunk, akivel a szexről beszélgetett, az 17, aki tetszett neki, az 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!