Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret? Vagy ŐT?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, és van egy fiú(14), aki nagggyon de nagggggggggggggyon tetszik. voltam már belé szerelmes is és ezt ő is tutta. csak hát én "csak" bejöttem neki, nem volt szerelem, így nem jártunk. de valahogy érzem vagy nem is tudom, hogy szeret! de van egy osztájtársa, aki bejött a képbe.. már úgy érzem be lé szerelmes. nem tudok dönteni, szerinetek mivan??? sok csaj bnője van, és minig fklörtölget! és ezt nézni a suliban, nem kívánatos cucc!!:(:\'( na szóal szerintetek mivan vele? régebben összevesztünk, lehet akkor romlott el a "szerelem".

help

BOCSÁNAT A HELYESÍRÁSÉRT!

2009. máj. 27. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:

na most nálam is totál ugyanez van:'(:'(

ÉS botrány az egész:'(

Szóval én is várok tanácsokat:'(

16/L

2009. máj. 27. 20:18
 2/10 anonim válasza:

11 éves lány vagyok,és van egy évfolyam társam fiú 11 éves

és nagyon is tetszik nekem már negyedik óta de én nem tudom,hogy tetszek-e neki.

Meg szokta nézni myvipen nézte az adatlapom...

És a suliba is szokott figyelni de most nem tudom,hogy tetszek-e neki vagy szerelmes belém.

Mert én szeretem is meg tetszik is.

Az osztálytársaim szerint nem szép..

De nekem nagyon is TETSZIK és SZERETEM!

Kérlek segítsetek.

2009. máj. 27. 20:23
 3/10 anonim válasza:

Tudom nem válasz de,hogy lehet kérdést küldeni??

Mert én nem tudom.:(

2009. máj. 27. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
van a menü legalján egy olyan, hogy "Új kérdés"....
2009. máj. 27. 20:29
 5/10 anonim válasza:
igen az meg van
2009. máj. 27. 20:33
 6/10 anonim válasza:

Ha új kérdést szeretnél kiírni, első lépésként válaszd ki neki a legmegfelelőbb kategóriát és alkategóriát a bal oldali menü segítségével!

ezt írja

2009. máj. 27. 20:34
 7/10 A kérdező kommentje:
mopst akkor ne nekem is nekem is, meg hogy lehet feltenni, hanem tanács halphalphalp lécccy
2009. máj. 27. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
e-e-e-e
2009. máj. 27. 20:35
 9/10 Qvasz ***** válasza:

Hajaj, itt az átlagéletkor a szokásosnál alacsonyabb :s

Mit meg nem adnék h 13 éves lehessek, és az ilyen gondok lennének a legnagyobb gondjaim...

A kérdésre válaszolva: Menj oda a sráchoz és kérdezz rá! Ha te tetszel neki ugyis elpirul vagy hasonló :P

2009. máj. 27. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Ajajaj, mi ez, babazsúr?

Szerintem ilyen korban maradjunk a "tetszik"-nél, mert a szeret eléggé erős lenne.

Senkinek sem tudjuk kitalálni az érzéseit, és a gondolataikban sem tudunk olvasni.

Száz és száz módja van, hogy megtudd egy sráctól, hogy bejössz-e neki. Megkéred barátnőd, hogy kérdezze meg, hogy ki jön be neki az osztályból satöbbi.

Mindenesetre erősen ajánlom, hogy nyelvtan órákon ne a kiszemeltedet figyeld, hanem a táblát vagy a könyvet, mert úgy érzem, az hasznosabb lenne.

2009. máj. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!