Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pet*ing közben orga*mus?
Figyelt kérdés
Tapasztalatlan, fiatal fiúk részéről, megfelelő intenzitással mennyire gyakori ez, vagy az ehhez közeli állapot?2012. jan. 21. 02:19
11/23 A kérdező kommentje:
aha, tehát amint megtapasztalta rögtön tapasztalt lett?! ugyan már, ne sarkositsuk ennyire le.. egyébként nem ez volt a kérdés.. nem szükséges butaságokat irosgatnod, csak mert nem tudsz aludni:)
2012. jan. 21. 03:03
12/23 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm.. szerintem mindenki képes volt ezt felfogni..:)
2012. jan. 21. 03:04
13/23 anonim válasza:
Nem butaság amit írtam csupán a magyar szavak jelentésével nem vagy tisztában valamit képtelen vagy megfogalmazni egy kérdést.Ez nem kukacoskodás ez a MAGYAR NYELV.
14/23 anonim válasza:
Simán megtörténhet.;) Nekem volt már...de még tapasztalatlan vagyok..xd (úgyérzem...) (:
15/23 anonim válasza:
Elérhető. Főleg ha régen nem szexelt (vagy egyáltalán, ha annyira tapasztalatlan), és régen elégítette ki magát, akkor simán előfordulhat.
16/23 anonim válasza:
Tapasztalatlan fiúk tudnak-e ruhán keresztul orgazmust kiváltani egy lányból? Ez a kérdés?
17/23 anonim válasza:
A válaszom igen. Én akkoriban a barátnomet tobbszoros orgazmusig simogattam teljesen feloltozve. A puncijához hozzá sem értem.
18/23 A kérdező kommentje:
igazából forditva gondoltam a dolgot, tehát hogy a tapasztalatlan lány képes-e a tapasztalatlant fiút odáig juttatni.. de ez is érdekes:) köszi!
2012. jan. 21. 11:26
19/23 anonim válasza:
Persze...:) Emigy most tényleg..?! Hány évesek vagytok? :D
20/23 A kérdező kommentje:
17:D ő sem és én sem vagyunk szüzek, de mindketten pár hónapja voltunk együtt mással.. és nem vagyunk túl tapasztaltak:)
2012. jan. 21. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!