Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesek voltatok és mi volt a szülők reakciója arra, hogy van barátod?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál,hány éves volt a barátod és mi volt a szülők reakciója :)
Köszönöm előre is
2012. jan. 20. 22:08
11/11 anonim válasza:
15 éves voltam. Anyámék örültek neki hogy akkor volt barátom már kezdtek aggódni hogy még miért nincs nekem senkim, de megnyugtattam őket hogy van de megmondtam nekik hogy még egyenlőre nem mutatom be nekik mert még nagyon az elején vagyunk. Aztán 1-2 hónappal később bemutattam nekik a barátomat, A barátom akkor kicsivel volt több mint 16 éves, apámnak egyből bejött a barátom és annyira jól kijöttek az alatt az egy nap alatt hogy már meg akarta őt hívni egy jó kis grillezésre meg sörözésre, szóval minden simán ment. Anyukámnak is bejött a srác csak ő aggódott egy kicsit mert túl rendes volt túl aranyos volt igaz nem volt egy bomba pasi de mégis félt hogy azzal a sráccal valami nem volt rendben, de aztán bele nyugodott. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!