Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásra indok az, hogy valaki bedrogozott?
Figyelt kérdés
Elvileg eki volt meg valami másik bogyó amiről nem tudja mi az.
Ez mennyire befolyásolja a gondolkodást szerintetek?
Nem az érdekel,hogy egy drogossal vagyok együtt,ezt én is látom.
2012. jan. 20. 19:05
11/16 anonim válasza:
Elég gáz ha drogossal keveredsz:)
12/16 anonim válasza:
Szar az egész. ennyi. nem kell túlspilázni.
13/16 anonim válasza:
Az én pasim is drogozott,elég keményen,legalábbis elég durva haveri körben volt,mesélt róla miket csináltak,(mikor drogozott még nem ismertem).A kérdésre válaszolva,én tuti kivágtam volna a pi..ába! A drogosok,mikor be vannak lőve,az én szememben nem emberek!Meg tök 8,h be volt-e drogozva,vagy sem,megcsalt,ez már simán elég h kidobjam! Megcsalásra nincs mentség.
14/16 anonim válasza:
Nem: ugyanis nem drogozunk be.
Minimum az elvonó.
16/16 A kérdező kommentje:
Jajj teljesen félreértitek.Azt,hogy miken mentünk keresztül arra értem,hogy nem olyan könnyű a szakítás,mikor jóban rosszban egymás mellett álltunk évekig.Egyébként drogot aznap használt,azóta sem és előtte sem.
2012. jan. 25. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!