Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? A párotokat vagy
Görögországot?
Figyelt kérdés
szóval az a lehetőségem van, hogy kimehetek júniustól szeptemberig Görögországba dolgozni. Nagyon vonz a dolog, csodálatos hely, de 3 hónapja van egy kapcsolatom, ami elég hosszútávúnak ígérkezik. Nem is azzal lenne a gond, hogy nem várna meg, hanem azzal, hoyg szerettem volna vele tölteni a nyarat. az sajnos nem megoldható, hogyő is kijöjjön. mindketten egyetemisták vagyunk, nagyon sokat kell tanulnunk, így nem igazán tudunk ide-oda elmenni. tényleg komoylan gondolom a kapcsolatot, és szerintem nagyon fontosak a közös élmények, amelyeket nyáron tudnánk megvalósítani. beszéltük már, hogy mennénk nyaralani, fesztiválozni. Valószínűleg Görögbe jövőre is mehetnék,de olyan helyen dolgozni az egiyk legnagyobb álmom jelenleg. Ti elhalasztanátok?
2012. jan. 19. 22:20
1/8 anonim válasza:
Nehogy már 3 hónapot ne bírjatok ki! Ha hosszútávúnak ígérkezik a kapcsolat, akkor még meg is unhatjátok egymást 100x.
2012. jan. 19. 22:22
2/8 anonim válasza:
igazából mindkettőre van még lehetőséged. pasid is biztos lesz még, és utazási alkalmad is. Mérlegelj, hogy melyiket tudnád gyorsabban pótolni :)
2012. jan. 19. 22:22
3/8 anonim válasza:
Görög !!!!! ha szeret téged megvár ha meg emiatt dob akkor meg később ugy is otthagyott volna mert csak szexre keletél volna neki ! később megbánod h nem mentél ki amikor nem lesztek véletlen már együtt!
2012. jan. 19. 22:23
4/8 Macs1209 válasza:
3 hónap simán belefér.
2012. jan. 19. 22:24
5/8 anonim válasza:
Én nem bírnék ki nélküle 3 hónapot, csak akkor mennék, ha velem tud jönni. Egyébként tervben is van nálunk is a külföldi munka nyáron, de már megbeszéltük, hogy csak oda megyünk, ahova együtt tudunk menni... ha nincs olyan, maradunk és itt keresünk valamit... de ez emberfüggő...ha úgy érzed, hogy te kibírnád és a párod is azt mondja, hogy ennyit kibír nélküled, akkor menj (bár én titokban azt remélném, hogy azt mondja, ne menjek, mert nem bírja ki nélkülem)... de lehet csak én vagyok ilyen fanatikusan szerelmes...
22/L
2012. jan. 19. 22:28
6/8 A kérdező kommentje:
mint írtam, nem az a gond, hogy nem várna meg. szeptembertől is ugyanúgy együtt lennénk. csak mégis olyan szép lenne együtt a nyár, közös élmények... így suli közben nincs időnk, sem pénzünk semmire. ezért nem tudok dönteni. az előző kapcsolatomban az volt a tapasztalatom, hogy egy együtt töltött élménydús nyár nagyon sok pluszt tudni adni egy kapcsolatnak. sajnálnám, ha ez most nekünk kimaradna, de ezt a görög ajánlatot is nagyon nehéz visszautasítani
2012. jan. 19. 22:33
7/8 omba válasza:
Ha nagyon hiszel a maja 2012-es világvégében, akkor ne menj: utolsó nyár jön!
Ha bíztok egymásban, akkor meg sipirc Görögországba.
Nem tudom, milyen munka, de mindenféle munkatapasztalat jól fog mutatni CV-dben, főleg, ha külföldi!
2012. jan. 19. 22:46
8/8 anonim válasza:
Azt kell csinálni, amihez kedved van. Ha ki tud menni 1-2 hétre meglátogatni, akkor a helyedben simán elvállalnám, ha meg nem, akkor attól függ tényleg annyira király-e a meló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!