Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit már nem tűrtök el a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
Mi az ami után már megfordul a fejetekben a szakítás?2012. jan. 19. 21:18
2/12 anonim válasza:
ha engedély nélkül bele nézz a telefonomba és számonkéri minden egyes percemet.
3/12 anonim válasza:
Ha folyton, állandóan mindig kritizál, és semmi sem jó neki, bárhogy is igyekszem.
4/12 anonim válasza:
én mindent eltűrök neki. papucs vagyok.
6/12 anonim válasza:
ha másra használja a száját mint amire kéne
7/12 anonim válasza:
én is eltürõk mindent. papucs vagyok. ha nem szeretném a barátnõmet akkor lehet hogy idegesitene pár dolog... de pl attol hogy papucs vagyok nem nagyon türõm ha más fiukal barátkozik (nem komoly a barátság akor is)
8/12 anonim válasza:
Csak, hogy mindenki tisztába legyen a dolgokkal....
Valójában minden egyes férfi papucs, aki meg nem az egy agresszív állat, vagy agglegény.
9/12 anonim válasza:
21.28
Köszönjük, nagyon köszönjük. :)
10/12 Macs1209 válasza:
1. Megcsalás < evidens, hogy lapát
2. Indokolatlan ellenőrizgetés
3. Ha megfojt (képletesen, szó szerint esélye se lenne)
4. Ha beleszól az életembe (persze toleráns vagyok, de
csak egy szintig)
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!