Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Melyek azok a tulajdonsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyek azok a tulajdonságok, amik taszítnak titeket egy csajban, vagy épp vonzódást keltenek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 17:55
1 2
 11/15 Ájron ***** válasza:
100%

Ami taszít:

Sok smink, bunkó viselkedés, káros szenvedélyek (Drog cigi stb), meg a party p*csa viselkedés úgy nagy általánosságban

Ami vonz:

Elegancia, intelligencia, Önbizalom és határozottság, kedvesség, és ha fel meri vállalni azt aki ő valójában.

2012. jan. 19. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Káromkodás, cigi, alkoholizálás nagyon visszataszító nálam, vonzó, ha szép a mosolya és a szeme.
2012. jan. 19. 18:28
 13/15 Darkkingdom ***** válasza:
Azért az hogy van egy nőnek piercingje nem nevezném undorítónak,szerintem egy igényes piercing csak szép dekoráció (Persze a 2 cm-es fültágító már sok) de piercingel nincs baj!Ne legyen nagyképű,ne legyen ribi,inkább félénkebb legyen sokkal jobb!Taszító ha anniyra nagyra tartja magát hogy őő az atya úristen...ilyen nőket nem szeretem!de csinos ápolt csendesebb MOSOLYGÓS lányok az igazik....Nálam tetkó és piercing sem baj!
2012. jan. 19. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ami taszít: például bunkó lekezelő viselkedés, a hazugságok

Ami vonz: például intelligencia, humor, kedvesség

2012. jan. 19. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel,hogy él,mit csinál....nem ez a lényeg,nem zavar,ha káros szenvedélyeknek és élvezeteknek él,én is ezt teszem:D...akkor vonzó,ha van benne valami különleges,valami titokzatos,valami megfejthetetlen. Ha egyszerre van távol is,meg közel...,ha érzem,h nem vagyok számára közömbös,de ugyanakkor nem adja magát olyan könnyen. Szóval nekem akkor vonzó,ha csábító,szépek a szemei,szemezik velem,titokzatos...és ami a legfontosabb,h küzdeni kelljen érte...;)
2012. jan. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!