Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják annyira azt a pasik ha egy csajszi ragaszkodós típus? És miért nem mutatják ki az érzéseiket?
Figyelt kérdés
Konkrét rólam lenne szó... Eddig még nem igazán tűrte el jól egyik pasim sem az élet során hogy az a kifejezetten bújós,ragaszkodó típus vagyok aki néha,illetve sokszor túlzásba viszi a szeretet. Nyíltan merem vállalni,és igazából nem szeretnék másmilyen lenni,nekem jó így mert én ilyen vagyok. Miért nem tudnak örülni annak hogy nem a "hideg" természetű vagyok?2012. jan. 19. 15:25
21/22 anonim válasza:
Én már azt is utálom, ha valaki a csajszi szót használja.
Azért, mert rendkívül taszító és idegesítő, ha valaki ennyire rátelepszik az emberre és nem hagyja élni. Mindenkinek kell szabadság még a házasoknak is. És ha kimutatjuk az érzéseinket, akkor egyből hülye papucsnak leszünk elkönyvelve, mert nektek egy agresszív állat kell, aki összever titeket.
22/22 A kérdező kommentje:
Akkor hadd fogalmazzak úgy hogy "ha egy nő ragaszkodós típus". Én tisztában vagyok azzal hogy mint kapcsolatban,mint élettársi viszonyban és mint házasságban kell a szabadság. Én nem azt mondom hogy nem adom meg a páromnak a szabadságot vagy az előző pasijaimnak. Én csak annyit kérdeztem hogy miért utálják ha egy nő ragaszkodós típus? Ami alatt nem kell rögtön azt feltételezni hogy mellettem levegőt sem lehet kapnia mert úgymond megfojtom a szeretetemmel. Úgy is érthetjük hogy kimutatom a felé táplált érzelmeimet,lehet kicsit túlzásba viszem de ezzel is éreztetem hogy nekem nem kell más,én őt szeretem és a világ minden kincséért sem csalnám meg. Nem tudom mire jó az ha egy nőt egy férfi állandóan püföl... Gondolja hogy másképp nem tér észhez a barátnője?! Ez nem igaz! Az nem kapcsolat ahol nem egyenlően dönt a két fél illetve ha papucsként kezeli az egyik a másikat! Egy kapcsolatot nem csak megszerezni kell hanem tudni kell megtartani is!
2012. jan. 20. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!