Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják annyira azt a pasik ha egy csajszi ragaszkodós típus? És miért nem mutatják ki az érzéseiket?
Figyelt kérdés
Konkrét rólam lenne szó... Eddig még nem igazán tűrte el jól egyik pasim sem az élet során hogy az a kifejezetten bújós,ragaszkodó típus vagyok aki néha,illetve sokszor túlzásba viszi a szeretet. Nyíltan merem vállalni,és igazából nem szeretnék másmilyen lenni,nekem jó így mert én ilyen vagyok. Miért nem tudnak örülni annak hogy nem a "hideg" természetű vagyok?2012. jan. 19. 15:25
11/22 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss de mióta kevés pasi van aki romantikus természetű azóta a nők ehhez a helyzethez másképp állnak hozzá.
2012. jan. 19. 17:41
12/22 anonim válasza:
Azért van kevés romantikus természetű pasi, mert azzal nem lehet nálatok elérni semmit :)
13/22 A kérdező kommentje:
Már miért ne lehetne elérni bármit is? :D
2012. jan. 19. 17:53
14/22 anonim válasza:
arra még nem gondoltál, hogy te vonzódsz olyanokhoz akik nem szeretik?
15/22 A kérdező kommentje:
Arra még nem gondoltál hogy lehet ilyenek találtak eddig engem csak be? :D Ez nem az én hibám :)
2012. jan. 19. 17:57
16/22 anonim válasza:
"Már miért ne lehetne elérni bármit is? :D"
Mert ha külsőre bejön nektek egy srác, akkor nincs szüksége romantikára, ha nem jön be, akkor pedig hiába próbálkozik bármivel.
17/22 anonim válasza:
Nem mindenki szereti ha egy lányból ömlik a nyál... Keress erre megfelelő romantikus alkatot.
18/22 A kérdező kommentje:
Fontos a külső de még fontosabb a belső hogy mi rejlik egy pasiban! És utolsó válaszoló: Pl. belőlem nem érzem úgy hogy "csöpögne a nyál". Túlzásba viszem olykor-olykor de nem úgy hogy nem lehet egyáltalán elviselni.
2012. jan. 19. 18:08
19/22 anonim válasza:
Hát pedig pont azt írtad, hogy miért nem bírják elviselni ha valakiből csöpög. Ezek szerint nem bírják elviselni.
20/22 A kérdező kommentje:
Kevés,nagyon kevés aki elviseli.
2012. jan. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!