Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
Szerintem meg jogos volt és nem reagáltad túl. Én sosem szoktam "csók"-kal köszönni senkinek. Legfeljebb flörtnél vagy ha komolyabb dolgokat is megtennék a lánnyal, szóval nem hátsó szándék nélkül.
24F
Hát, ha nem érdekel a többség véleménye, akkor ne kérdezd. Nem bántásból mondom, de ha 15en azt írják, hogy túlreagálod, akkor lehet igazuk van...
Mindenesetre, ha téged ténylge zavar a dolog, akkor beszéld meg a pároddal.
Én valahogy így tenném: Figyelj, bocsi, hogy annyira felkaptam ezen a csókkal köszönés dolgon a vizet. Tudom, bután hangzik, de kérlek ne köszönj így másnak, mert annyira szeretlek, hogy rosszul esik....
Persze ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz :)
23F
"Hát, ha nem érdekel a többség véleménye, akkor ne kérdezd. Nem bántásból mondom, de ha 15en azt írják, hogy túlreagálod, akkor lehet igazuk van..."
Itt szerintem félreértettük egymást, ugyanis azért kérdeztem meg, mert érdekel. Viszont ettől függetlenül bánt még mindig (akkor is ha mindenki azt mondja hülye vagyok). Ezért "örültem", hogy talán mégsem vagyok teljesen hülye, ha van aki megérti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!