Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemtudom, hogy mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom, hogy mit csináljak, nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy 21 éves fiú akivel vasárnap megbeszéltünk egy randit.Hétfőn találkoztunk is elég jól elvoltunk.Aztán még hétfő este felmentem msn-re ő is fent volt ráírtam de nem írt vissza,később megint felnéztem akkor már ő nem volt fent de visszaírt,hogy ne haragudjak,hogy nem írt csak evett meg zuhanyzott és majd kiengesztel.Azóta nem is beszéltünk nem hívott és nem is ír.Nemtudom mit gondoljak,én úgy érzem csak sexre kellettem volna neki.Ti mit gondoltok erről?mit cselekednétek?vagy nem csinálnátok semmit,várjak?
2009. máj. 27. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Ne foglalkozz vele. Keress mást, aki komolyan érdeklődik irántad.
2009. máj. 27. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj. Egy randi után mit vársz?
2009. máj. 27. 10:29
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ,én is ezen gondolkodtam csak nagyon rosszul esik amit csinál.legalább lenne benne annyi,hogy elém áll és megmondja,hogy nem akar semmit
2009. máj. 27. 10:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem várok sokat egy randi után nem is azt mondom,hogy a nyakamon kell lennie de én úgy gondolom,hogy ha valaki komolyan akar valamit a másiktól azért tesz is.De lehet csak nekem van rossz felfogásom ezért vagyok kíváncsi a ti véleményetekre is.
2009. máj. 27. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ma még csak szerda van....

Kicsit eltúlzod az elvárásaidat, a pasik első randi után nem fognak minden percet veled akarni tölteni (szépen magyarosan megaszondottam), és más dolga is lehet, ha nem egy léhűtő, aki állandóan csak a gép előtt ül és nem csinál semmi hasznosat.

Az is lehet, hogy tényleg nem jöttél be neki annyira, de egy randi után szerintem a srácok simán megmondják ha nem kerek a dolog.

2009. máj. 27. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Most komolyan az a bajod hogy nem a gép elütt ül folyamatosan és veled beszélget ? Más elfoglaltsága is lehet az embernek munka / egyetem, mind a kettő...

.... túlreagálod .... hogy mit csinálj ? Gondoltál rá hogy türelemmel vársz egy kicsit ... 1 nap még nem a világ ( de talán inkább ne keresd... lehet hogy jobban járna a srác)

2009. máj. 27. 11:09
 7/8 anonim válasza:
82%
ha csak szexre kellettél neki, akkor ne várd azt, hogy majd eléd áll és megmondja a tutit... :S ha már az elején nem volt annyi vér a f*szában, hogy megmondja, erre kellesz... akkor haggyad.:S
2009. máj. 27. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
nem tom hány éves vagy, de küld el a pics*ba ha csak arra kellenél neki...
2009. máj. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!